- הוסף לסימניות
בכלל לא נכון, מידיעה.שיש אינפלציה של סופרים בשוק
בכלל לא נכון, מידיעה.שיש אינפלציה של סופרים בשוק
וואי בכלל לא נכון ועוד אתה טוען מידיעהבכלל לא נכון, מידיעה.
השאלה מה איכות הכתב, מי שמתפשר יכול לקבל בזול, אבל יש הרבה מאד שלא מתפשרים ויש מחסור בסופרים טובים.הריני להזכיר לך שהיום תשמישי קדושה מהודרים עולים זיל הזול לא לחינם
אני מכיר כמה סופרים יראי שמים אברכים אמיתיים שניסו לשווק את המוצרים שלהם ללא הצלחה עד שפשוט נתנו את זה לסוחרים שימכרו את זה בחנות לתשמישי קדושה של תל אביב כשהמחיר פחות כמובן
ברוב הפעמים אלו שלומדים את המקצוע מהבסיס ביסודיות ואצל מורה מרויחים יותר מכפול מאלו שלא הרשו לעצמם את הכסף למורה טוב.
אצל סופר טוב המחיר מתחיל במאה דולר ומשם הוא יכול לטפס למאתיים גם, כמובן הכל תלוי בכתב.
קיבלת תשובה.@שיר ושבחה איך אני יכול לדעת מראש האם יהיה לי כתב יפה בסת"ם או לא?
זה ערובה למישהו שלומד אצל מישהו מקצוען?
ולגבי זהאם לומדים ממש ממש ברצינות, זה כמעט ערובה, ישנם היום מלמדים ושיטות מאוד מתקדמות, שבהם ניתן להגיע להישגים מאוד מאוד יפים,
מה שכן זה דורש השקעה רצינית, רצינות מרובה, השקעה של זמן והשקעה כספית,
יש כאלו הבודקים לפני אם יהיה לך כתב יפה וכדו'א. לא חושב שכתב יפה, זה חלק מההתאמה !
מעניין, אני סופר בסדר ג', וגם אברך, ולא מכיר אברך אחד ! שיושב וכותב בין הסדרים,וואי בכלל לא נכון ועוד אתה טוען מידיעה
הריני להזכיר לך שהיום תשמישי קדושה מהודרים עולים זיל הזול לא לחינם
כי פשוט יש הצפה כל האברכים יושבים בין הסדרים וכותבים
מה שכן, נראה לי התגובות הסותרות באשכול, שכל אחד מדבר על הכתב שהוא מכיר
@שיר ושבחה , @השמח בחלקו - אני במהלך לימודי סופרות סת"ם (לומד כחמש חודשים) ברצינות אצל מורה ידוע ומומחה מאד. השאלה שלי היא כזאת: אני עדיין אוחז באותיות ב' וד' , יש לי תכונות חזקות של התמדה והשקעה, אבל אני מתוסכל מאד מהקצב, האם זה קצב הגיוני??אם לומדים ממש ממש ברצינות, זה כמעט ערובה, ישנם היום מלמדים ושיטות מאוד מתקדמות, שבהם ניתן להגיע להישגים מאוד מאוד יפים,
מה שכן זה דורש השקעה רצינית, רצינות מרובה, השקעה של זמן והשקעה כספית,
המקצוע דורש רצינות התמדה, משמעת עצמית גבוהה, וכמובן התאמה, ולפני הכל יראת שמים !
מי שעומד בכל התנאים האלו, יכול להגיע למשכורת מאוד מאוד יפה ! (בכתב אשכנזי)
אבל ראשית כל צריך לדעת אם זה מתאים לאופי, אם זה לא מתאים לאופי, חבל על כל ההשקעה.
את כל המגילה הנ''ל אני כותב כסופר של כתב אשכנזי, (נו, אני רגיל לכתוב מגילות
לא מכיר את תחום ההשגחה, אבל קשה למצוא אדם שמתאים לשני התחומים,
לכן אני חושב שהדבר הראשון שאתה צריך לברר, זה מה מתאים לך, ולפי זה להתקדם.
נ.ב.
א. לא חושב שכתב יפה, זה חלק מההתאמה !
ב. מי שמוכר מזוזה במחירים שכתבו לפני וכו' זה בוודאות לא מי שהשקיע בלימוד רציני בשיטות של היום.
בהצלחה מרובה !
אשמח לפירוט. בעיקר כמה שיעורים אמורים לקבל בחודש בממוצע? איך אמור להתנהל? מה שכרגע אני מתאמן , שולח לו תמונות במייל, הוא מחדד וקובע שיעור בערך פעם בשבועיים- שלוש.
שיעור פנים אל פנים . פרטני, עלות לימודים 16,000 (!!) נחשב המורה הכי מומחהמה העלות של הלימודים אצלך ?
השיעור הוא באופן פרטני פנים אל פנים ?
יש לך אפשרות להודעות פרטיות?המורה הוא מ.ר. ?
מה הכוונה לדבר איתו? להסביר לו שאני מתוסכל? כמה זמן אמור להיות משך האימון כל יום? זה קשיים של התחלה?הוא אכן המומחה !
אצלו באמת הלימודים ארוכים הרבה יותר מהרגיל, אבל אומרים שגם התוצאות ... !!
יתכן שאצלו הוא משקיע באותיות ההתחלתיות בתור יסוד לכל האותיות?
אבל הכי נכון לדבר איתו,
אני לא יכול לכתוב הודעות פרטיות,
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים