כללי מה להדגיש בהבאה לדפוס

• הוסף לסימניות
פתחתי אשכול זה גם בהפקות דפוס ומקווה שהכפילות לא עומדת בניגוד לתקנות.
אז ככה:

אנו רוצות להוציא את תלמידותנו באמת יודעות להגיש לדפוס ולא כמו שהרבה בעלי דפוס מתלוננים על הפער בין רמת העבודה ובין רמת הכנתה לדפוס.
לכן הבנות עוברות קורס מיוחד ומבחן בנושא זה.
אני אמורה לבצע איתן בפועל את סגירות הקבצים, וכל מה ששייך ושיכול לבוא לידי צורך.

רציתי לשואלכם- במה נתקלתם שכדאי להדגיש, אילו סימונים לאור נסיונכם כדאי לסמן בסגירה לפידיאף, אלו פשלות היו וכיצד היה ניתן למונעם, וכן על זו הדרך.

תודה מראש

• הוסף לסימניות
קרה לי כמה פעמים לראות קובץ שנשלח כמו שצריך ובהדפסה משום מה נפל איזה אות או איור יצא עם קווים לא סימטריים מלמעלה. וודאי יצא לחלק מכם לראות זכור לי אם אני לא טועה בפרסום של פלדהיים היה עיגול בצד ובכמה עיתונים העיגול היה מחוק בחלקו.
אין לי מושג למה זה קורה אבל זה בטוח לא בעיה של הדפוס (במקרה אחד שנכחתי ומנסיון)
יכול להיות שזה אכן קשור לסגירת הקובץ.
גדולים ממני יידעו להסביר.

( ניק גולד יצא לו לשלוח מודעה והוא סגר אותה מעולה ובעיתון היתה חסרה אותה. אולי ידע להגיד לנו מנסיונו בדיוק מה היתה הבעיה.)

• הוסף לסימניות
אני, כמורה להבאה לדפוס בסמינרים המובילים, בניתי קורס מקיף וחווייתי ביותר בנושא. אהיה מוכנה ליעץ ולעזור - באישי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה