מה להוסיף כדי לשדרג את החדר?

• הוסף לסימניות
חדר של הבן שלי.
מדבקות משיין...
אני מחפשת רעיונות , אשמח רעיונות קלים לביצוע וזולים.
(אולי מדפים לדברי נוי או תמונות?)
חדר שמואל.jpg
@שרה ל 123 אולי עכשיו ייענו לבקשתך :)

• הוסף לסימניות
וילון, שעון מעוצב, מדבקת קיר (מדפים אישית מפחדת לשים מעל מיטות אפשר מעל השידה)
צביעת קיר נגדי בחדר בגוון הבהיר. בחדר עם הירוק להוסיף כריות ירוקות מצעים אפורים
נדנדה מעץ עם בובות בגוונים מתאימים...

• הוסף לסימניות
@שרה ל 123 זה אותו חדר? מה הצבעים של המדבקות? יש לך אפילו את הקישור לשיין?

• הוסף לסימניות
@שרה ל 123 זה אותו חדר? מה הצבעים של המדבקות? יש לך אפילו את הקישור לשיין?
כן אותו חדר.
זה המדבקות משיין

הזמנתי לפני שהמיטה הגיעה וחשבתי הצבע יתאים יותר, תכלס זה בכלל לא אותו צבע אבל לא יכולתי להתאפק ולהזמין משהו אחר ולחכות שיבוא אז הדבקתי...

אולי יהיה לך רעיון למשהו שיכול לקשר את הירוק של המיטה למנטה של הקיר?

• הוסף לסימניות
אולי יהיה לך רעיון למשהו שיכול לקשר את הירוק של המיטה למנטה של הקיר?
זה דווקא אותו גוון.

אני מציעה לך למקם מדף/מתלה בקיר מעל המיטת תינוק, ריק שם מדי :)
כזה נגיד
Hd9d9012b74ba47daa9826093cd6555aag.jpg

וילון חלק קצר
ירוק.JPG

שטיח שאגי [חנות שאני ממליצה עליה באופן אישי]
904_08

• הוסף לסימניות
כל מה שנכתב באמת יוסיף מאוד.
הייתי ממליצה לך לשלב בעוד מקום את הירוק תפוח שיש על המיטה, (בפריטים עך מדף מעל מיטת התינוק כמו שציינו כאן לדוגמא

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 16304972332e3d412362b825bcfd5dea0fd165844a.webp
    KB 137.7 · צפיות: 102
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה