- הוסף לסימניות
פסטה עם טונה (מוסיפים רסק עגבניות ובצל מטוגן מי שאוהב)
משתדלת להקפיד על לא יותר מפעם בשבוע טונה, בגלל תכולת הכספית הגבוהה בהם, מה שיכול לגרום לפגיעה במוח ובעיות למידה
והיום אוכלי אצלי קציצות טונה (מדהימות!) בפיתה עם סלט ירקות
פסטה עם טונה (מוסיפים רסק עגבניות ובצל מטוגן מי שאוהב)
מאד חשוב להעסיק את הילדים שיהיו שבעים ולא יפריעו בסוף הצום.
(שנה שעברה אחת שצמה, בשעה שיצא הצום הייתה צריכה להעסיק ילד בבית דו קומתי,
הטיפול בילד היה בקומה העליונה ושהיא באה לרדת לאכול היא נפלה את כל המדרגות וטסה לבית חולים בעודה צמה צריך מאד להזהר.)
לא הספיק לך 9 ימים דגים???????????אני מכינה לסיום הצום מרק ודגים,
והילדים אוכלים את זה כארוחת צהריים.
את אוכלת 9 ימים דג???לא הספיק לך 9 ימים דגים???????????
בכללי אני לא אוהבת דגיםאת אוכלת 9 ימים דג???
אני ממש לא.
וגם לדעתי דג מתאים לסוף הצום, זה אוכל קל (גם להכנה וגם לעיכול![]()
לעניין האוכל לילדים בט' אב,
כל מה שמכינים לסיום הצום, אפשר לתת לילדים לארוחת צהריים.
תהיי בטוחה שלאהאמת שתמיד היו הולכים לקיטנה ואוכלים משו נורמאלי יותר (מקווה בכולופן...)
באשכול הטבעוני של תשעת הימים @BIZZARC- עשירה הציעה תבשיל נחמד של נקניקיות עם תפוחי אדמה וירקות בסיר אחד.משהו שייאכל אבל שיהיה פשוט, אין פה חגיגה.
בימי חמישי אני מכינה בד"כ פיצה\פיציות מבצק של חלות, לדעתי חגיגי מידי ולא מתאים.
מה כן?
בלי מידי הרבה בלאגן וריחות
לא בסגנון של קטניות וכו'
הילדים שלי לא סובלים.
יש לי בעיה עם הריח של הנקניקיות, זה גומר עלי...באשכול הטבעוני של תשעת הימים @BIZZARC- עשירה הציעה תבשיל נחמד של נקניקיות עם תפוחי אדמה וירקות בסיר אחד.
אורז עם ירקותורעיון כשיש ילד רגיש לגלוטן?
אז בלי נקניקיות. כפרה החלבון.יש לי בעיה עם הריח של הנקניקיות, זה גומר עלי...
במיוחד בצום...
יש לי בעיה עם הריח של הנקניקיות, זה גומר עלי...
במיוחד בצום...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים