נכתב ע"י ת'כלס;1851451:זה שונה ברמות,
אותי זה קצת הפחיד....')
נכתב ע"י ת'כלס;1851451:זה שונה ברמות,
אותי זה קצת הפחיד....')
נכתב ע"י הני כגנס;1851469:גם אותי, מזכיר את התמונות ל"ע של השואה - ילדים שלקחו את 'כל רכושם' לרחוב והמתינו..........
נכתב ע"י שושיה;1851499:תמונה יפה, מפריע לי המוצץ, הוא מציק לאוטנטיות
נכתב ע"י RacheliM;1851502:היא בכלל לא צרכנית מוצצים. דחפתי לה במיוחד לאוטנטיות![]()
אל תחפשי נסתרות.נכתב ע"י שושיה;1851979:אוקיי, אני הייתי מבצעת אחרת,
כנראה ענין של טעם....
מה בעצם רצית להעביר בתמונה?
כי הסתכלתי עליה, וניסיתי להרגיש,
הש"ל נתן תחושת דרמה,
כשהסתכלתי על הילדה, אין קשר עין בין הילדה לבובה (ולכותרת), היא אוחזת בה כמו כל ילדה, ואין פה משהו דרמטי, המוצץ עוד יותר הציק לי, אז למה בש"ל?
אני הייתי אוהבת אותה יותר בצבעוני, ונותנת מראה קצת יותר חלומי ומעורפל בספייס השמאלי, לאיפה שהיא לכאורה מסתכלת.
ומתנצלת להרוס לך את האופוריה.
נכתב ע"י מלכהאיזנשטט;1852165:רחלי נוגע ללב
איך בא לי לחזור לחלומות ילדות
מושלם
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: טורונטיאני, tovy, תמלול זריז ועוד 34 משתמשים37 //