התייעצות מה למען ה' אתם עושים עם ההדרגות בגנים?

• הוסף לסימניות
מה אתם עושים עם ההדרגות?
נשארים בבית שבוע?
הבעל לא הולך לכולל?
אני היחידה שתקועה שלא מאשרים לי חופש אחרי שלקחתי בבין הזמנים?

תפתחו לי את הראש לרעיונות
מה כולם עושים??

• הוסף לסימניות
מכירה הרבה אברכים שבשבוע הזה הם נמצאים בכולל במתכונת חלקית כולל טיולים בכל השכונה של להביא בשעה x להחזיר בY
וכמובן כל ילד והשעות שלו וההדרגה שלו
יש כאלו שאיכשהו מצליחות לעבוד מהבית בימים אלו או לקחת יום חופש אחד

• הוסף לסימניות
השנה זה עוד בחסד - הבנות בבית השבוע
אז אפשר להשיג בתשלום כמובן
ביבי סיטר/אחות/אחינית/שכנה שתאסוף את הילדים בשעה של ההדרגה ותשמרטף עד 1.
כשהבנות מתחילות עם הבנים (קרה שנה שעברה כמדומני ) זה סיוט

• הוסף לסימניות
אצלנו בגנים אין הדרגות, כי יום לפני בחמישי יש מפגש הכרות עם ההורים ולכן מתחילים מיד עד 13:00

• הוסף לסימניות
בגנים רשמיים מגיל 4 אסור הדרגות ע"פ משה"ח בגיל 3 מותר יום אחד הדרגה
בגנים פרטיים מתחת גיל 3 כל אחת עושה מה שהיא רוצה.

• הוסף לסימניות
למדתי לתכנן ימי חופש לזמן ההדרגות ויש לי שקט נפשי :)

• הוסף לסימניות
באמת מקשה מאד, גם אצל אמהות שלא עובדות...
ומי שעובדת - זה לגמרי מסובך וכמעט בלתי אפשרי!

אפשר להתחלק עם הבעל, כל יום אחד שולח ואחד מחזיר, תלוי במיקומים כמובן, ואז זה לא להתרוצץ כל היום, ואפשר להגיע לעבודה מאוחר או לחזור מוקדם

ואפשר גם לא לשלוח לכל הימים של ההדרגות...!!!
יותר קל למצוא בייביסטר ממישהו שישלח ויאסוף...

• הוסף לסימניות
ראיתי זוג היום מחוץ למעון
אישה:"אני אלך לאסוף את איקס ואתה את וואי"
הבעל: את בטוחה שהוא מסיים עכשיו?
האמא: נראלי...
שניהם בפרצוף מבולבל
"טוב אז מי ייקח את האוטו?"
צחקתי לעצמי והמשכתי ללכת
כנראה שאנחנו לא היחידים באותה בעיה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה