מידע שימושי מה לענות למתנגד החיסון? ענייני בלבד-שלא יימחק האשכול!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
כתבתי שמות של 2 פוסקי הוראה מוכרים ומקובלים מאוד על חלק גדול מהציבור שמורים לא להתחסן ותוך כמה דקות ההודעה לא הייתה...
ואגב, ההודעה נכתבה מידיעה מוחלטת וכלל לא משמועות, וכל הרוצה מוזמן לבוא ולשאול את אותם רבנים.
הם מורים לא להתחסן או שהם מורים לשאול את הרופא?
וד"ל

• הוסף לסימניות
ארץ ישראל הפכה למעבדת ניסויים:
ומה בכך? כל זמן שהניסוי לא מסכן את הנסיינים אין בכך שום בעיה, אף אחד אגב לא הכחיש את העובדה הזו.
יש מישהו שמכחיש את זה,
פותחת האשכול....
נא לקרוא
אני מכירה מקרוב אחד ממתנגדי החיסון ושות'
שמאמין שעל כל תעודת פטירה כותבים "סיבה- קורונה", ושארץ ישראל הפכה למעבדת ניסויים..., והטעו את הרבנים וכו'....
ומדובר באישיות חכמה ונורמלית משכמה ומעלה!
אני לא רוצה להתייאש. רק תנו לי עצה איך לענות לו על ההוכחות [החותכות, יש לומר] שלו!

• הוסף לסימניות
תבינו שאתם מוצפים במידע רק "בעד" (גם פה בפורום)
וכל הודעה "נגד" נמחקת מיד
אז פה הפלא שלא מבינים את הצד השני אם לא נותנים לו להסביר את עצמו כמו כל ויכוח הוגן....
נ.ב. אין לי צד בוויכוח בכלל
אז אני כותבת את הדברים אחרי שנחשפתי לכל סוגי התכנים האפשריים בנוגע לקונפרציות ההזויות ועדיין לא הצלחתי להתחיל להשתכנע.
אגב, הם גם הבטיחו פיגוע המוני באומן בר"ה והביאו עשרות הוכחות לכך שהם יודעים שזה יהיה וגם לחטיפה שכביכול תהיה.
ולצערם ולשמחתי זה לא התממש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה