- הוסף לסימניות
מה הבעיה????
לפי החוק מותר רק אם היא יושבת בבוסטר ואם מנתקים את הכרית אוויראני יודעת שמותר להושיב מקדימה,
רק כשהחגורה עומדת במקום טוב.
כמדומני בת 5 קטנה מאוד!
מה הבעיה????
לפי החוק מותר רק אם היא יושבת בבוסטר ואם מנתקים את הכרית אוויראני יודעת שמותר להושיב מקדימה,
כמדומני בת 5 קטנה מאוד!
מותר גם תינוק ביום היוולדואני יודעת שמותר להושיב מקדימה,
כמדומני בת 5 קטנה מאוד!
לפי החוק מותר רק אם היא יושבת בבוסטר ואם מנתקים את הכרית אוויר
אולי לפני טיפול, כדאי קודם להתקין מצלמת רכב קדמית ואחר כך לצפות ביחד ולראות אם יש מקום לפחדים או לא.לבעלי יש רשיון כשנה, אציין שהוא בוגר ואחראי אבל נוהג עם שטיקים לדעתי- עוקף בשניה אחרונה וכולי.
אם עברתם תאונה ולא משנה אם זו הנהיגה שלו שגרמה לכך או של אחרים בכביש בסוף זה טבעי שיווצר אצלך פחד מנסיעה איתו.
השאלה האם שאחרים נוהגים אין לך את זה בכלל?
אני באמת מרגישה פחד רק איתו. עם כל אחר אני מרגישה לגמרי בטוחה. אבל ייחסתי את זה לעובדה שהוא רק למד לנהוג לאחרונה ואני הייתי שותפה לתחילת הדרך - חוסר הבטחון הראשוני.
מכירים דרך לטיפול לחרדה ממש רצינית שלא עוברת? יודעת לנהוג מצויין אבל הפסקתי לנהוג בשנים האחרונות וגם עם אחרים לא נוסעת.. (חוץ מאוטובוסים שיחסית בסדר)
כאן לכאורה זה כן נשמע כבר חרדתיאם זה פחד (ברמה תקינה) אז כמה שיעורי נהיגה לכאורה יוכלו לעזור (מנסיון)
אם זה נראה 'חרדתי' (הפרעה/אובססיה) כדאי לטפל מקצועית
התאמת טיפול זה דבר מאוד אינדבדואלי וכדאי לחפש מישהו מקצועי, עם נסיון,
דבר ראשון יאבחן האם זה באמת בגדר הפרעה חרדתית כ"ש
ללכת שוב לשיעורי נהיגה אצל מורה טוב/ה.מכירים דרך לטיפול לחרדה ממש רצינית שלא עוברת? יודעת לנהוג מצויין אבל הפסקתי לנהוג בשנים האחרונות וגם עם אחרים לא נוסעת.. (חוץ מאוטובוסים שיחסית בסדר)
טיפול דינמימכירים דרך לטיפול לחרדה ממש רצינית שלא עוברת? יודעת לנהוג מצויין אבל הפסקתי לנהוג בשנים האחרונות וגם עם אחרים לא נוסעת.. (חוץ מאוטובוסים שיחסית בסדר)
רק שלא תצא תקלהלפי החוק מותר רק אם היא יושבת בבוסטר ואם מנתקים את הכרית אוויר
זו טעות.רק שלא תצא תקלה
לנתק כרית אויר רק אם הילד נגד כוון התנועה. אם הוא עם כוון התנועה- בבוסטר- אין צורך ורצוי שלא לנתק את כריות האויר. כמובן לא מומלץ לילדים בכלל לשבת קדימה.
זה החוק: במידה וכרית האוויר מקדימה פעילה, מותר להושיב במושב הקדמי רק לאחר שהילד אינו זקוק למושב בטיחות או בוסטר, כלומר מגיל 8. במידה וכרית האוויר מבוטלת מותר להושיב מגיל לידה - אך כאמור זה לא מומלץ ומסוכן מאוד כפי שמיד נסביר.
את צודקת.זו טעות.
גם אם הילד יושב עם כיוון התנועה, מומלץ לנתק את כרית האוויר בגלל שהעוצמה לא מתאימה לילד קטן וגם בגלל שאפילו בבוסטר, זה יכול לפגוע בהם בפנים במקום להגן איפה שצריך.
מהאתר של "בטרם"
לבעלי יש רשיון כשנה, אציין שהוא בוגר ואחראי אבל נוהג עם שטיקים לדעתי- עוקף בשניה אחרונה וכולי.
אציין שעברנו תאונה שפגעו ברכב שלנו לפני חצי שנה, נהג עבר באדום במהירות ונכנס בנו וממש רסקו לנו את האוטו ב"ה יצאנו ללא פגע, וגם בתאונה בעלי האט את הרכב בצורה שקולה ועצר בצד.
אני לא צועקת, אני לפעמים אומרת- אני אשמח אם תוכל להאט קצת המהירות גורמת לי להרגיש לא בטוחה.
אבל גם כשאני לא אומרת כלום והלב שלי דופק הבת שלי אומרת " אמא את מפחידה אותי " היא כאילו מרגישה את הלב שלי וממש נחרדת.
לכל המייעצים טיפול, אשמח ליותר פרטים, למי ללכת (עדיף מנסיון) ואיזה סוג טיפול הוא ממוקד וספציפי.
האם באמת יעזור לי ללמוד נהיגה? אני ממש רוצה, אבל מפחדת מכל רכב שנוסע לידי כאילו הוא נכנס לי לנתיב והוא אפילו לא אותת.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים