רכבים מה לעשות אם נכנסתי ברכב מאחורה ולא קרה נזק

• הוסף לסימניות
עמדתי בפקק היום ונגעתי עם הרכב שלי ברכב מלפני שהיה לו וו גרירה והוא יצא ורוצה לתבוע אותי על נזק למרות שבפועל לא קרה כלום לרכב שלו מה לעשות?
יש לי וידאו שלא יכול להיות שעשיתי לו נזק ויש גם עד ראיה שנגעתי בוו גרירה והוא מאשים שהחיישני רווורס לא עובדים בגלל התאונה

• הוסף לסימניות
מה הבעיה?
אם אין נזק, שיתבע.
שיוכיח שיש קשר.
איך הפורצדורה עובדת, אם אני רוצה שהוא יוכיח נזק צריך שהוא יתבע את הביטוח?
א"כ האם זה יעלה לי את הפרמייה ועדיף לשלם לו את הסחיטה (עצם זה שקרתה תאונה)?
האם הוא יכול להשיג "שמאי" ש"יוכיח" שיש נזק? ואם כן האם הסרטון שיש לי ביחד עם העדים יתקבל על ידי הביטוח או שצריך להסיר את הביטוח וללכת עצמאי לבית משפט עם עו"ד וכו'

• הוסף לסימניות
אם הוא מחפש לגנוב אותך יש לו לא מעט סיכויים להצליח, לא יהיה לו קשה למצוא שמאי שימצא עוד כל מיני נזקים נסתרים גם מעבר לחיישני הרוורס.
לעומת זאת אם תתעקש שלא קרה כלום, תביא חוו"ד נגדית ותגיעו לבית משפט וכו' יש לך אפשרות אפילו לצאת עם פיצוי על תביעת סרק [בתנאי שאכן לא נגרם נזק ותצליח להוכיח שהוא טפל עליך עלילות באופן מכוון] השאלה היא אם יש לך כוח לזה.
בהרבה מהפוליסות יש כיסוי משפטי, תבדוק את זה.

• הוסף לסימניות
אם יש לך מצלמת דרך, נראה שיהיה קשה לו לתבוע.
אם יש לך ביטוח צד ג, הכי קל, אתה מביא את התיעוד לביטוח, והם כבר יוציאו לו את האויר מהתביעה.

• הוסף לסימניות
יש לך תמונות של הרכבים מיד אחרי הפגיעה?
תתיעץ עם סוכן הביטוח שלך.
בעיקרון פרימיה לא מתייקרת אם אין תביעה של מעל 5000 העניין שזה ממש בקלות יכול להגיע לשם אם הוא מצליח (הוצאות שמאי טמבון צבע ו כו) וחוץ מזה יש גם השתתפות עצמית שתצטרך לשלם אם הוא יצליח להוציא מהביטוח.
אם יש לך תמונות של הרכים שרואים שלא היה נזק לפגושים ומראה אם גובה הפגוש עם מיקום הוו כנראה שאין לו סיכוי והוא סתם מנסה לנצל אותך. אם הוא מתקשר תתקשר איתו ברוגע ותבליע בד"א שיש לך תיעוד של הכל ו'אין בעיה הביטוח יטפל וכו'..'

• הוסף לסימניות
עמדתי בפקק היום ונגעתי עם הרכב שלי ברכב מלפני שהיה לו וו גרירה והוא יצא ורוצה לתבוע אותי על נזק למרות שבפועל לא קרה כלום לרכב שלו מה לעשות?
יש לי וידאו שלא יכול להיות שעשיתי לו נזק ויש גם עד ראיה שנגעתי בוו גרירה והוא מאשים שהחיישני רווורס לא עובדים בגלל התאונה
כמה הוא רוצה על החיישני רוורס?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה