טיול מה לעשות מחר בצפון?

• הוסף לסימניות
אטרקציות או מסלולים וכדו' באזור מירון צפת או טבריה עם רכב
לכמה גברים
עדיפות ללא תשלום
בתודה מראש.

• הוסף לסימניות
והאם בגלל ביטולי הלימודים מחר יהיה יותר מלא בכל המקומות?

• הוסף לסימניות
מאיפה אתם לוקחים שאין מחר לימודים?
אצל ציבור החילוני

מחר לא ייתקיימו לימודים בכל הארץ​

בשל המבוי הסתום במו״מ מול האוצרהסתדרות המורים הודיעה כי ביום שלישי (מחר) לא יתקיימו לימודים בכל הארץ

• הוסף לסימניות
היי,
אני אישית ממליץ על נחל אסי זה ליד קיבוץ ניר דוד בעמק המעיינות,
זה ממש בדרך מירושלים על כביש 90 ליד בית שאן.
זה נחל כחול פשוט שלא נגעה בו יד אדם, ממש בריכה גדולה ויפה.
היו עליו מאבקים רבים עד שנפתח, ממש איזה 60 שנה אף אחד חוץ מחברי הקיבוץ לא טבל שם!!!

• הוסף לסימניות
היי,
היו עליו מאבקים רבים עד שנפתח, ממש איזה 60 שנה אף אחד חוץ מחברי הקיבוץ לא טבל שם!!!
זה חוף מעורב לכל דבר
בנש"ק?

• הוסף לסימניות
תלוי מתי.
ותמיד אפשר לברוח לאחד מאיזה 10 מעיינות מהממים אחרים, באזור "עמק המעיינות"

• הוסף לסימניות
היי,
אני לא נוסע דרך כביש 90 אני נוסע דרך כביש שש
רלוונטי?

• הוסף לסימניות
חצי שעה מצפת- כל הנחלים הטובים והמאתגרים- חצבאני, יהודיה, בריכת המשושים,גילעבון, דן בניאס- חרמון עליון/תחתון , נחל חרמון בשדה נחמיה, ועוד הכל נמצא אחד ליד השני
מומלץ!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
חצי שעה מצפת- כל הנחלים הטובים והמאתגרים- חצבאני, יהודיה, בריכת המשושים,גילעבון, דן בניאס- חרמון עליון/תחתון , נחל חרמון בשדה נחמיה, ועוד הכל נמצא אחד ליד השני
מומלץ!
חלק מהם מזוהמים, בד"כ בתקופה זו של השנה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה