כללי מה לעשות עם איורים של תפילין

• הוסף לסימניות
יש לי לקוח שרוצה לעשות ספר על עניני תפילין וכמו כן גם להציג כמה וכמה סוגי קשרים שהיו נוהגים בעבר ואיך לעשות אותם.
הוא הביא לי תמונות באיכות גבוהה שהוא צילם בבית של הקשרים עצמם.
ההיתי מעדיף שיהא וקטורי או איזה איור או משהו נעים לשלב בספר, ותמונה שחור לבן זה לא כל כך אופציה וגם צבעוני לא.
העברתי את אחת התמונות לאילוס, אימג'טרייס אכזב בגדול, כרגיל.
לעבור עם כלי הצפרון ג"כ לא מתאים כי זה משהו תלת מימדי ויש אור וצל וכו' ואין לי בזה נסיון.
אני ממש אובד עצות.
הלמשהו פתרונים?

• הוסף לסימניות
בנתיים העברתי את זה לפ"ש, ניקתי עם בחירת טווח צבעים את הלבן והאפור, שמתי מסכה של שחור לבן, עשיתי מזה מקרו, הרצתי על כל התמונות. כעת כולם בשחור לבן, פחות או יותר נסבל. יש עוד רעיונות?

• הוסף לסימניות
יצא לי פעם לעשות למישהו שהוציא ספר על מסכת סוכה את האיורים המלווים,
זה דרש איורים וקטורים שציירתי מהתחלה לפי מה שכתוב במסכת שם או לפי איורים של הרב ההוא..
אם אתם יודעים לצייר וההם רוצים לשלם - אז זה עדיף...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 5127109;2310774:
כעת כולם בשחור לבן, פחות או יותר נסבל. יש עוד רעיונות?

למה כל ספר בנושא הזה חייב להיות עם איורים או וקטורי?
עד שיש הזדמנות סוף סוף ליצור משהו חדש ושונה,
כ"כ בקלות מרימים ידיים?
אז נכון, זה לא הכי מקובל כי כולם התרגלו לוקטורי,
אבל זו ההזדמנות שלך ליצור משהו חדש!

במקום לנסות לפתור את "בעיית" התמונות, נסה להפוך אותם למושא גאוה.
תחשוב מה יש לך בידיים.
אתה יכול לצרוב אותן, אתה יכול להתייחס אליהן בתור פריט עיצובי,
(לתת לספר מעט זיקה של מגזין)
לתת דגש על התמונות עצמם, להעמיד אותן בדף שער לכל סוג קשר.

התחלת טוב- יש לך תמונות באיכות,
הפכת אותם לשחור לבן כך שכולן מתקשרות מבחינה עיצובית

מה שנשאר זה רק לפתוח קצת את הראש לרעיונות נוספים,
ו- להתחיל לעבוד. בהצלחה.

• הוסף לסימניות
עד שיש הזדמנות סוף סוף ליצור משהו חדש ושונה,
כ"כ בקלות מרימים ידיים?
וכו'
אבל זו ההזדמנות שלך ליצור משהו חדש!

(לתת לספר מעט זיקה של מגזין)
זה קונטרס בסה"כ, אמנם מכובד, אבל קונטרס. והקטע של המגזין, כנראה לא ידבר ללקוח.
באמת לוקטורי יש משהו נקי, אני אישית אם ההיתי פותח ספר על קשר הייתי מרגיש יותר נח לראות תרשים עניני מאשר תמונה. והם רק הדגמה של סוגי הקשרים וזה מופיע בסוף, הם לא מוטמעים בקונטרס ממש.

הקטע של לפתוח את הראש וכו' הוא נכון, וחשוב, אבל לא בכתובת הזו...

• הוסף לסימניות
אפשר לצלם צילום מקצועי שלא יהיה הבזקי תאורה או צלליות ויראה חד ונקי והרקע תהיה לבן - שלג
בסטודיו שלנו כבר צולם כמה פעמים תפילין בצורה מקצועית כנ"ל
מוזמנים לפנות אלינו במייל שבחתימה ולקבל דוגמא

• הוסף לסימניות
אשמח מאוד לחדשות בענין זה - אם כי אימג' טרייס ממשיך לאכזב בכל פעם מחדש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה