מה לעשות

• פותח הנושא eg
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
תודה לכולם על התגובות המפרגנות:)

שאלה:
איך יוצאות כאלו תמונות עם תאורה טבעית?
איך עושים את זה?
תמיד יוצא לי iso גבוה.
יש בצד ימין חלון מרפסת גדולה ובצד השני רפלקטור גדול
ועדיין לפעמים בבוקר אין לי מספיק אור וצריכה לעלות איזו או להוסיף פלאש
בצהריים יש לי מספיק אור, אבל אז אני בדכ' לא מצלמת
במקרה בתמונות האלה הכל תאורה טבעית

• הוסף לסימניות
התמונה השלישית--- ואו!!!

• הוסף לסימניות
אסתר!!!
שאת אלופה בניו בורן זה ממש לא מהיום!!!
מדהים...
תאורה רכה ומרגיעה
באמת שאפשר להסתכל ולהסתכל
ולא לגמוררררררר

• הוסף לסימניות
איזה רוך. איזו מתיקות. תמונות יפהפיות ושובות לב.

נכתב ע"י eg;1338412:
ועדיין לפעמים בבוקר אין לי מספיק אור וצריכה לעלות איזו או להוסיף פלאש

בעצם, אם התינוק ישן- ולא זז, למה לא להוריד מהירות (על חצובה) במקום להעלות איזו? או חובה גם וגם?
אני רק שאלה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzivi;1338093:
(בקטנה הייתי מבהירה טיפה את התמונות)
ומאבדת את הקסם

• הוסף לסימניות
בעצם, אם התינוק ישן- ולא זז, למה לא להוריד מהירות (על חצובה) במקום להעלות איזו? או חובה גם וגם?
אני רק שאלה.

מאד לא נוח לצלם על חצובה, כי אני מצלמת כל הזמן מזווית אחרת,
והתינוק זז קצת גם כשהוא ישן, והוא לא תמיד ישן להרבה זמן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה