מה לעשות

• הוסף לסימניות
תקוע מתחת ולא מוכן לצאת

קבצים מצורפים

• Untitled-2.jpg
    1.9 MB · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
תנסה ללכת ל-window
ולכבות משם את החלון המפריע,
אז תוציא את החלון המסתתר, ואח"כ תדליק עוד פעם את החלון שהפריע.

עבד?

• הוסף לסימניות
אני משתמש בכל הקיצורים במקלדת אז זה לא דחוף דחוף אבל זה מעצבןןןן.:mad:

• הוסף לסימניות
אולי לשחרר את החלונות שעומדים מקדימה אחד אחד?
הציור ברקע - משעשע מאד. :)

• הוסף לסימניות
זה בדיוק מה שהציע שאול יצחק.
לא עובד.
כאילו השכבה הבסיסית עומדת על הארגז כלים.
תודה על המחמאה.

• הוסף לסימניות
תתפוס את הבסיס עצמו ותגרור אותו לצד השני לאיפה שהשכבות(כשאתה רואה אדום זה אומר שזה יתפס)
רק יש לשים לב, אח"כ צריך לסדר אותה מההתחלה במקום בחזרה אז כדאי לך לעשות צילום מסך כגיבוי ככה יהיה אפשר לזכור איפה עמד כל דבר

קבצים מצורפים

• Untitled-2.jpg
    1.5 MB · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
זה קצת נראה כמו באג, מאשר הסתבכות של חלונות רגילה.
צריך פה פתרון יותר טכני.

• הוסף לסימניות
ניסיתי

לא עוזר כלום!!!!

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    1.7 MB · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
אין לי מושג, מקווה שליהיא תעזור - הדמויות כבירות,
סליחה שאני נהנית בזמן שהתוכנה תקועה....

• הוסף לסימניות
הכל ענין של גרירה.
תשמור את הקבץ ותסגור את האיקס הקטן של הדף (לא את התוכנה) ואז תסדר את השאר לפי ההדבקות באדום, אלו הם המקומות ע"י גרירה שפשר להדביק אליהם את החלוניות או הדפים

קבצים מצורפים

• New canvas.png
    KB 71.4 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
אוקיי

הסתדר ב"ה.
pr אעלה בסוף את הקומיקס להנאתכם.

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    1.5 MB · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
ואיך זה קרה?
זה מסוג התעלומות בטבע שמעולם לא נפתור.
נראה לי שליהיא צדקה אבל אני לא בטוח.

• הוסף לסימניות
בדיוק קרה לי אתמול אותו דבר

בחרתי משהו בWINDOW לא זוכרת מה וזה הסתדר.
אז תנסי לשחק שם....
בהצלחה:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה