דרוש מידע מה לקנות ליום הולדת לילד בן 9?

• הוסף לסימניות
ילד אינטלגנטי ומאוד טוב עם הידיים שלו

• הוסף לסימניות
הרכבת משחקים אלקטרוניים (רובוט וכד') - יש לקנות במארזי קופסה בחנויות המשחקים הגדולות

• הוסף לסימניות
אידישע קופ

• הוסף לסימניות
תשאלי אותו מה הוא רוצה

• הוסף לסימניות
תשאלי אותו מה הוא רוצה
הם לרוב לא יודעים מה הם רוצים;)

יש גם הרכבה של עם ברגים אם הוא אוהב להבריג זה מאד מוצלח ומעסיק הרבה זמן

• הוסף לסימניות
יש הרכבות של חברת יצירה
טכנו באגי או טכנו קורקינט
צריך להרכיב כלי רכב עם ברגים אמיתיים
מאד מאד כיף! !
מעסיק שעות!

• הוסף לסימניות
הבן שלי חגג השבוע 9, זה ה-wish list :)
משחק חדש של 'יצירה' - עט מדפסת 3D (מישו כאן יודע כמה עולה?)
כרטיספר - שיקנה לעצמו ספרים
ספרי אינצקלופדיה של הרב אוחיון - (קנינו לפסח והוא קורא בזה שעות....)
אביזרים לאופניים

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם על התשובות המועילות

שבת שלום

• הוסף לסימניות
עט מדפסת 3D (מישו כאן יודע כמה עולה?)
זה בדיוק מה שרציתי להמליץ עליו. לא מניסיון אישי. שמתי על זה עין, וזה אצלנו בתכנון :).

יש את המוצר באליאקספרס בסביבות 20 דולר. מצרפת קישור לדוגמה (עוד לא הזמנתי ואין לי ניסיון):
https://he.aliexpress.com/item/-/32848901510.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.coHtHG

• הוסף לסימניות
אני בדרך כלל לוקחת את הילדים לחנות שהם יבחרו בעצמם
אמנם לחלק מהילדים שלי, לוקח המון זמן עד שמחליטים
אבל משתלם שהבחירה יהיה בידיהם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה