תודה,את העוגה שבקישור הארנבים ממש אוהבים ..
חחח המון מזל טוב !
![]()
Muffin
Krmný doplněk vyrobený ze senné řezanky, s obsahem travních semen, bylin a sušené petržele. Krmný doplněk vyrobený ze senné řezanky českého původu. Vaši mazlíčci se budou na tyto bochánky s obsahem travních semen, bylin a sušené petržele vždy těšit. Rostlinný původ zajišťuje vysoký obsah...obchod.kralici.cz
כןרק להבנת הענין,
יש לכם ארנב ואתם אשכרה רוצים לעשות לו יום הולדת?
זה יותר בשבילי,וווואואו איזה משפחה שווה אתם, אפשר לשלוח לכם גם את הארנב שלנו?
אף פעם לא חשבתי לחגוג לו יומולדתת...
ועוד עוגה...
זה אמיתי? או בצחוק?אבל אם תרצו סמאשקייק בשבילו עם העוגה
לא אכפת לי בתשלום סמלי![]()
שפלה,אמיתי!!
מאיפה אתם בארץ?
בשביל יופי סובליםשפלה,
אבל אני לא יוציא אותו מהבית בשביל זה,
הוא שונא נסיעות....
חחחחחח אנרברוביןמה הכשרות של כזו עוגה?
![]()
הוא ארנב,בשביל יופי סובלים
ואוו זה הטרנד החדש שלי בצילומים...
סמאש קייק לחיות מחמד שלכם...
שיא הרציני , מה זה שפלה?
אולי שווה לי לבוא אליייך
יש לך פרטי?הוא ארנב,
הוא לא אוהב שינויים ושכולאים אותו בכלוב פיצי,
ולא ישתף פעולה אחרי נסיעה,
אני אשמח שנדבר בפרטי
פחות מעדיפה לכתוב כאן עיר...
אם יש לי מנוי לא,יש לך פרטי?
תודה ממש,
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים