רעיון נחמד שמומש כבר..אשתי קנתה לי תמונה גדולה לחדר (מהחתונה כמובן..), לדעתי רלוונטי יותר לתת מתנה כזאת לאשה.
בהצלחה ומזל טוב!!
וואו רעיון פצצה לזוגות צעיריםאנחנו הכנו אחד לשני רשימה של דברים שהיינו רוצים,
בכל הזדמנות, שולפים מהרשימה משהו...
אני רוצה לתת לה מתנה לא להעניש אותה.....אני יוצא מנקודת הנחה שאתה לא בד"כ מכין עוגות -
תכין עוגה לבד, זה יותר שווה ממתנה שקונים.
נראה לי תלוי ביכולות הבעל....נראה לי אתה הכי צודק
רק בתנאי ששוטף כלים ומנקה את המטבח אח”כאני יוצא מנקודת הנחה שאתה לא בד"כ מכין עוגות -
תכין עוגה לבד, זה יותר שווה ממתנה שקונים.
מתוך אשכול זההשלום,
אני נשוי בתוך השנה הראשונה, ולאשתי יהיה בימים הקרובים יום הולדת,
אני אשמח לרעיונות מה לעשות חוץ מלקנות סתם תכשיט.. אלא משהו מעבר.. איזה רעיון יפה וכו'
תודה.
יש נשים שהמתנה הכי גדולה בשבילם זה לחזור לבית נקי ומסודר
בסוף המתנה הכי טובה, זה מה שהיא הכי רוצה!
תנסה להיזכר מה בחודשים האחרונים היא אמרה שהיא רוצה ולא קנתה
אני מהחתונה כל פעם שאשתי אמרה משהו שבא לה לקנות, ישר רשמתי וקניתי
ובהזדמנות הבאה נתתי לה
וככה הרווחתי כפול
גם אשתי הייתה מופתעת כל פעם מחדש ״איך ידעת מה אני רוצה״
וגם, בינינו, בסוף היא הייתה קונה את זה בעצמה![]()
גם לתכשיטים מצאתי טריק (אפשר להשתמש בשמחה, גם בלי קרדיט)
שאנחנו הולכים לחנות תכשיטים אני מסתכל מה האופציות האחרונות שהיא מתלבטת
ואז חוזר לקנות את האחרים (או אומר למוכרת שתארוז בלי שאשתי שמה לב)
מי ששוכח לקנות מתנות (ליום הולדת / יום נישואים / חגים)
הפתרון הוא שכל פעם שחושבים על רעיון למתנה (זול או יקר)
קונים ומחביאים באיזה מקום בבית, ככה שומרים סליק![]()
לקח לי זמן להבין שכמו במתנות גם ביציאה זוגית, נשים נהנות בעיקר מהמחשבה והתכנון
מספיק שתגיעו למסעדה ויתברר לה שהזמנת מקום מראש (גם אם לא חסר שם!),
בשביל לרגש יותר ממתנה קטנה…
אגב, זה הדבר שאשה הכי רוצה, לדעת שבעלה שם לב כל הזמן לרצונות והחלומות שלה
לכן תכשיטים בגדים ואיפור זה מחוץ לתחום (אא״כ הרעיון לעיל)תן לה סוכם כסף במעטפה ותביא לה עם מכתב יפה,
ותגיד לה שאתה עוד לא מספיק ידעת מה לקנות ולא היה לך חשוב המתנה אלא בעיקר משהו שישמח אותה והיא חולמת עליו.
ואז תלכו יחד לקנות את הדבר שהיא תבחר,
לדעתי רעיון הכי טוב מניסון, ובשביל לא להרגיש עלוב תדברו על זה שבעז"ה בסוף תקנה לה מתנות לבד, לאט לאט אתה לומד זה לגיטימי ובסדר גמור.
וגם יכול להיות שתקנה לה משהו ובסוף היא תתבייש לרצות להחליף וזה הכי לא מקרב בקשר.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים