עזרה מה לתת למתוקות שלנו למסיבת סיום מחר?

• הוסף לסימניות
אולי בכל זאת יש כאן מישהו שניסה להכין ג'לי בתבנית ולחתוך ממנו צורות?
אני מאוד רוצה לעשות את מה ש @נעליים הציעה, אבל מעדיפה לוודא שזה לא יהרס או ישבר...

ועל מה ניתן להעמיד להם את הלב? (חוץ ממנג'טים...) שכל אחת תוכל להרים את זה אישית מהמגש...

• הוסף לסימניות
אולי בכל זאת יש כאן מישהו שניסה להכין ג'לי בתבנית ולחתוך ממנו צורות?
אני מאוד רוצה לעשות את מה ש @נעליים הציעה, אבל מעדיפה לוודא שזה לא יהרס או ישבר...

ועל מה ניתן להעמיד להם את הלב? (חוץ ממנג'טים...) שכל אחת תוכל להרים את זה אישית מהמגש...
אולי להוסיף אגר אגר / ג'לטין?

• הוסף לסימניות
אני הכנתי עוגיות ערגליות בצורה של ארטיק
חותכים רבע מהעוגיה תוקעים מקל ארטיק קטן טובלים את החלק העליון בשוקולד ומפזרים סוכריות לקישוט
יצא מהמם! חמוד, ובקלי קלות
בהצלחה!
יש לך תמונה?
יש מקל ארטיק קטן?

תודה.

• הוסף לסימניות
חבל שראיתי את האשכול רק עכשיו.
הכל משמים...

בדיוק אתמול בלילה הכנתי לבן שלי לכבוד סיום וראש חודש- ג'לי.
חשבתי על משהו יותר מקורי מכוסיות.
והכנתי את הגלי בתוך תבניות שקעים.
כשהוצאתי את הגלי מהתבנית וסדרתי במנגטים , זה היה נראה מדהים, הנחנו בתוך כל ג'לי 4 עדשים קטנטנות בשקע מובנה שיש בתבנית. (מה זה התלהבתי מהיצירתיות שלי...)

ויהי הבוקר---
רצנו כולנו להוציא את יצירה.
ואויה,
הגלי נמס.
בתוך כל מנג'ט, שכבה כמין צורת ג'לי לא ברורה כשמתחתיה שלולית אדמדמה.
והעדשים צבעו שם את כל החלק העליון...

בצער רב וביגון,
הילדון הלך ללא הג'לי הנחשק.
ובמכולת הסמוכה נקנו 2 בקבוקי שתיה...

האמת שהיה הכי מקורי בעולם:)
אף ילד מהכיתה לא חשב על הרעיון הזה...

• הוסף לסימניות
@הפקות KOLOT מוסיקה מה עשית?? איך יצא?? תמונות??!!
יש לי אח קונדיטור שהמליץ לי לא להכין ג'לי בחיתוכים...
אז לקחתי את הרעיון, אך בסופו של דבר זה הביצוע:
הכנתי עוגיות בצק פריך בצורת לב, בתוך כל לב הצמדתי לב מעט יותר קטן, עשוי בצק סוכר אדום.
עיטרתי כל חיתוך של בצק סוכר בפנינים מוזהבות (אכילות) וציירתי בצד תווי נגינה קטנים משוקולד מריר...
סגרתי כל עוגיה בצלופן קטן עם תמונת קטנה של כל ילדה וכיתוב "שירת הלב..."

יצא מושללללם!!
רק ממש חבל לי, שמרוב לחץ זמן לא הספקתי לצלם כלום...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה