כללי מה מבינהם?

• הוסף לסימניות
רואה חשבון אשמח לקבל תגובות על אף שהלקוח בחר בשלו.
Screen Shot 2017-12-20 at 2.21.45 PM.png

• הוסף לסימניות
הפונט באחרון מעביר יותר רצינות ואחריות

• הוסף לסימניות
מאוד יפה!

השלישי, בבלוק ובצבע פחות אלגנטי אולי כחול כהה
ובמלל: רואת חשבון (בלי משרד)

• הוסף לסימניות
השלישי יושב הכי טוב וגם מצטרף לצבע שהוא מדי רדום..

• הוסף לסימניות
ז״א לפי כולכם הסמל הראשון יפה יותר (מופיע בכמה אופציות) מהאחרון, (גם לטעמי והיה חבל לי שהיא לא לקחה אותו) מה לעשות והלקוחה הזמינה את האחרון ולכן אם תשימו לב מבחינת הפונט והמלל (רואת חשבון) סודר באחרון

• הוסף לסימניות
פעם הבאה לא מגישים ללקוח אופציה שלא באה בחשבון..
למה הוא תמיד יבחר אותה :)

• הוסף לסימניות
שלישי בפונט אחר

• הוסף לסימניות
האחרון הכי לא נכון זה לא דבר תורני!!!

לגבי הצורה מחילה זה מזכיר צורה של הנאצים ימח שמם וזכרם
צודק.
לדעתי, ומההשראות של אחרים, הלוגואים בכלל לא מתאימים לרואת חשבון.
מה כן, מביניהם האחרון משדר יותר אחריות ורצינות.

• הוסף לסימניות
פעם הבאה לא מגישים ללקוח אופציה שלא באה בחשבון..
למה הוא תמיד יבחר אותה :)
הבעיה היא שהיא הגישה לי את הסמל של האופציה הזו בצבעים אחרים ובשינוי קל וביקשה שאעשה לה כזה.

• הוסף לסימניות
האחרון הכי לא נכון זה לא דבר תורני!!!

לגבי הצורה מחילה זה מזכיר צורה של הנאצים ימח שמם וזכרם
לגבי הפונט היא התעקשה על פונט כזה כמה ששמתי לה פונטים אחרים במיוחד שאני לא אוהבת להשתמש בפונטים שריפים לכן לקח לי זמן להגיע בדיוק לפונט המיושן שהיא בחרה,

לגבי הצורה למה זה מזכיר נאצים??

• הוסף לסימניות
בגלל האס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה