כללי מה מוכר אצלנו, בציבור שלנו?

• הוסף לסימניות
לצערנו, כולנו יודעים איך מוכרים היום מוצרים בציבור הכללי. זה בד"כ תוך שימוש בדמויות נשיות.
אמר לי אחד הלקוחות בעבר, שטופס יצירת קשר באתר שעומדת לידו אישה מביא לו לקוחות יותר מטופס יצירת קשר מפואר, שלא עומדת לידו אשה.

ובכל זאת לציבור שלנו לא שייך הרי להשתמש בתמונת אשה.

אז מה כן?

אני צריכה להכין כרגע עמוד נחיתה ללקוח, ואני רוצה לדעת איזה מוטיב ימכור וימשוך תשומת לב מעבר להצגת המוצר?

האם גבר עסקי נאה שאלביש לו כיפה על הראש יעשה את העבודה?

אשמח לשמוע את דעת המומחים פה

• הוסף לסימניות
מנסיוני המפתיע,
כל שילוב של ויז'ואל מושך תשומת לב, ומקפיץ את העיניים.
דוגמא טריה:
עיצבתי הרבה מודעות ל'שמלה להשכיר',
בשבוע שעבר שולבה ציפור במודעה, ופתאום התחלתי לקבל פידבקים מכל מיני אנשים שראו את המודעה ומצאה חן בעיניהם :).
בעיני, המודעות הקודמות ברובן היו מעוצבות הרבה יותר טוב ממודעת הציפור, אבל כנראה שעיצוב טוב הוא לא מספיק.
אנשים שראו את הציפור התעכבו וזכרו את המודעה.

• הוסף לסימניות
ומה לגבי מוצרים דיגיטליים? אני לא מצליחה לחשוב על ויזואל שימשוך תשומת לב

• הוסף לסימניות
יש 3 חלקים במודעה: כותרת, בודי טקסט ותמונה. והם מקבילים ל-3 הזמנים: עבר הווה ועתיד.

הויזואל תמיד יתפוס את תפקיד העתיד (מלבד במקרים בהם צריך המחשה, שאז הוא ממחיש את ההווה והכותרת או הבודי טקסט ידברו על העתיד). התמונה מתחברת לנו תמיד עם העתיד הנחשק, עם החלום שלנו. לכן תמונה של איש חולה במודעה של תרופה - תעשה לנו לא טוב. תמונה של אדם בריא תיתן לנו את התוצאה הטובה ביותר (או של אדם שהיה חולה עד לרגע זה - וכעת הוא בריא כמו שור).

לכן תמונה של בחורה יכולה למכור במגזר הכללי. היא מתחברת לחלומות נחשקים, מה לעשות.
במגזר שלנו - שהוא פחות רדוד, יותר לומד כל מודעה ומחפש קישורים לנושא המודעה - זה לא יעבוד, גם בלי קשר לענייני צניעות. שום מוצר דיגיטלי לא קשור לבחורה. אלא אם כן היא מסמלת את השירות המקסים שתקבל כאן - ואיתה עליך ליצור קשר, שזה כבר מעניין.

שימי את החלום הנחשק ביותר של קהל היעד בקשר למוצר הזה. אם זה אפשרות לטוס בנחת, להיות בקשר עם הבית, לגרוף מלא כסף, ומה לא. כמובן - עדיף שזה יהיה כמה שיותר מקורי, כי תמונה של איש עסקים עם כסף עף סביבו אפשר להגשים בהמון דרכים, אבל תמונה של להיות קלילה כציפור - פחות.

או תמונה של משהו אחר שאנחנו חושקים בו בנושא ה'צור קשר', כמו איש שירות לקוחות מחייך שמגיש ללקוח כוס קפה ומאפה, ואין תור לידו - הוא פשוט מחכה לי ;)

אגב, כמו בדוגמה של הציפור - נסי לנחש איך קהל היעד שלנו יפרש את התמונה. יתכן שעולם האסוציאציות שלו שונה קצת משלך (היעזרי במישהי מקהל היעד שתסביר לך מה הציפור משדרת לה במודעה. אולי זה לא קלילות - אלא שלום בית. לכי תדעי...)

• הוסף לסימניות
לאה, יישר כוח על המאמר.
את כל כך צודקת.
הבעיה היא למצוא את הדבר הנחשק.
למשל במוצרים דיגיטליים לבית כנסת, מה גבאי יכול לחשוק?
לא הצלחתי לנחש.
בינתיים הכנסתי תמונה של גבר שגיירתי, מישהו עסקי שמצביע על המוצר, לכאורה ממליץ עליו.
אבל אני לא בטוחה שזה יעשה את זה.
יש לך רעיון במקרה מה כן יכול לעשות זאת לגבאים?

• הוסף לסימניות
תמונה יפה של המסך בביהכ"נ.

• הוסף לסימניות
ברור ששמים גם את המסכים, אבל זה לא מספיק.

• הוסף לסימניות
כמובן להוסיף תפאורה.
יש בתי כנסת שבו המסך מורכב בתוך מבנה עץ מרשים!
אם אתם מספקים גם שירות זה להוסיף.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א"ב;1141123:
מנסיוני המפתיע,
כל שילוב של ויז'ואל מושך תשומת לב, ומקפיץ את העיניים.
דוגמא טריה:
עיצבתי הרבה מודעות ל'שמלה להשכיר',
בשבוע שעבר שולבה ציפור במודעה, ופתאום התחלתי לקבל פידבקים מכל מיני אנשים שראו את המודעה ומצאה חן בעיניהם :).
בעיני, המודעות הקודמות ברובן היו מעוצבות הרבה יותר טוב ממודעת הציפור, אבל כנראה שעיצוב טוב הוא לא מספיק.
אנשים שראו את הציפור התעכבו וזכרו את המודעה.

אפשר לראות ולהרשם?

• הוסף לסימניות
לא רוצה לגנוב לתמנתי את האשכול :)
אבל אעדכן את האתר שלי בימים הקרובים בעז"ה, ואעלה בין היתר גם את המודעה הזו.

• הוסף לסימניות
כן ברור, השאלה מה יכול לייצר המרות מעבר למוצר עצמו. משיכה ללחוץ על הצור קשר ולשלוח בקשה הכוונה.

נכתב ע"י park;1141610:
כמובן להוסיף תפאורה.
יש בתי כנסת שבו המסך מורכב בתוך מבנה עץ מרשים!
אם אתם מספקים גם שירות זה להוסיף.

• הוסף לסימניות
לפי דעתי דמויות ילדים וכו בתלת מימד

• הוסף לסימניות
מה זאת אומרת בתלת מימד?

• הוסף לסימניות
מה המוצר בדיוק?
מה הוא נותן לבית הכנסת?
הוא מקצר ענינים? הוא מפאר?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הבחורצ'יק שם, משום מה לא מתחבר לי לאווירת בית כנסת. תעשי אולי איזושהי דמות שמחזיק נרתיק של טלית ותפילין, או אולי אפילו אחד עטוף בטלית, ושהוא יסתכל על הלוח הזה.
אני חושבת שזה יכניס לאווירה, וזה מה שימכור פה. לא עסקים ולא ביזנס. אלא התחושה שאתה מקל על ציבור המתפללים.

• הוסף לסימניות
כן הא? כאילו תמונות כאלה מסתובבות ברשת.
מאיפה אני אמורה להשיג תמונה של מישהו חרדי עם תפילין ותלית שאין על זה בעיות של זכויות יוצרים?

ועוד שיעמוד בפוזה הנכונה.....
אשמח לקבל תמונה כזו

• הוסף לסימניות
אפשר להזמין איור מצייר. את מציירת לא?

• הוסף לסימניות
יש איורים במסכים עצמם.

• הוסף לסימניות
ילדים סוג של וקסברגר תמיד יתפשו, לא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה