שאלה מה מומלץ ליצירת תמונות

• הוסף לסימניות
טוב
אי אפשר להתחמק מזה - זה פשוט חובה - בתור גרפיקאית!
אבל עכשיו המלצתכם -
אני מניחה שאין משהו ברמה גבוהה אם כמות בלתי מוגבלת בחינם
אז איזו תוכנה כן מומלצת עם כמות גדולה של תמונות ליצירה ועם מפרט קל לשימוש
והכי חשוב שפתוח בנטפרי
יודעים?
ממליצים על תוכנה מסוימת?

• הוסף לסימניות
אני חושבת שלמתחילים כדאי מאד להתחיל עם ליאונרדו - ממשק פשוט יחסית, ויש 150 קרדיטים חינמיים ליום. במקרה הצורך המנוי לא יקר.
את יכולה גם להתנסות עם promeAI שיש לו המון סגנונות מובנים מראש, וקל להגיע לדברים יפים בקלות... חושבת שבחשבון חינמי השימוש המסחרי אסור.

• הוסף לסימניות
אם מותר לי להוסיף...
יצירת גרפיקה בסגנון "חסידיש פלוס" "אלמנטריק"
יש כזה מודל?
יש סיכוי ליצור כזה דבר?
ואם כן מה להנחות?
תןק'ס

• הוסף לסימניות
אני חושבת שלמתחילים כדאי מאד להתחיל עם ליאונרדו - ממשק פשוט יחסית, ויש 150 קרדיטים חינמיים ליום. במקרה הצורך המנוי לא יקר.
את יכולה גם להתנסות עם promeAI שיש לו המון סגנונות מובנים מראש, וקל להגיע לדברים יפים בקלות... חושבת שבחשבון חינמי השימוש המסחרי אסור.
שני הקישורים מובילים לליאונרדו

• הוסף לסימניות
שני הקישורים מובילים לליאונרדו
אופס, סליחה. זה הקישור לפרוםAI

• הוסף לסימניות
טוב
אי אפשר להתחמק מזה - זה פשוט חובה - בתור גרפיקאית!
אבל עכשיו המלצתכם -
אני מניחה שאין משהו ברמה גבוהה אם כמות בלתי מוגבלת בחינם
אז איזו תוכנה כן מומלצת עם כמות גדולה של תמונות ליצירה ועם מפרט קל לשימוש
והכי חשוב שפתוח בנטפרי
יודעים?
ממליצים על תוכנה מסוימת?

יש את אדובי שמאוד נהניתי - יש 250 יצירות למסלול פוטושופ
לאונרדו- באנגלית ללא אפשרות לתרגום גוגל וכן בפורמט רק אנגלית הביצוע מרשים- 150 קרדיטים ליום (בערך 20 יצירות)
קנבה- ללא הגבלה אך מוגבל בביצוע
מייקרוספט ללא הגבלה אך אין אפשרות לקבוע כ"כ סגנון וכד'
promeai לא כ"כ התנסיתי בו
מיג'רני
אני בהתחלה שפרץ הAI לפני כמה שנים יצרתי בעיקר במיג'רני (שלא ידוע מה מצבה)
גם בלאונרדו ואדובי ולפעמים בקנבה.
לכאורה בתור גרפיקאית אדובי הוא בתוך החבילה של פוטושופ וכן ניתן לכתוב בעברית וממשק די פשוט.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
בתוך קנבה יש הרבה אפליקציות לשימוש ב AI
מה מומלץ?
חלק חסום בנטפרי
מניסיון-יש אתרים שנבדקים יותר מהר התמונות ויש כאלו שלא
על איזה אפליקציה כדאי להתמקד?

• הוסף לסימניות
אני ממליץ על NightCafe - ממשק נח לשימוש עם אופציה למצב מתקדם

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בתוך קנבה יש הרבה אפליקציות לשימוש ב AI
מה מומלץ?
חלק חסום בנטפרי
מניסיון-יש אתרים שנבדקים יותר מהר התמונות ויש כאלו שלא
על איזה אפליקציה כדאי להתמקד?
מקפיצה
יש למישהו ניסיון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה