נכתב ע"י ראובן 10;2455915:85 1.8 ללא ספק.
רק היא עדשה קבועה אם אורך מוקד ארוך מה שאומר שצריך להתרחק.
נכתב ע"י ETStudio;2456418:אני חושש שראובן מתכוון לקנון 85mm שעולה 700 ש"ח מפחות מהניקון המקבילה.
הניקון אמנם עדשה מצוינת, אבל פקטור המחיר כבר שונה, כמעט פי 2 מהסיגמא 17-50.
ה17-50 שונה לחלוטין, היא מיוצבת ובעלת טווח ורסטילי, וכעדשת קרופ מעולה לצלמי אירועים מתחילים.
במחיר שלה כיום [1230 ש"ח] היא תמורה מדהימה למחיר!
עדיין, לצילומי חוץ ה85mm היא בחירה מוצלחת. כדאי להקשיב לראובן!![]()
נכתב ע"י ETStudio;2456508:בצילומי חוץ קצת פחות.[/URL]![]()
נכתב ע"י ETStudio;2457981:מה אומרים?
כמו סמי-טריילר עם גלגלים של אופניים
בתקציב נתון, עדיף לרדת מFF ולהשקיע בגוף קרופ טוב עם עדשות טובות.
מחיר העדשות! זה הקאץ' הגדול של פולפריים...
נכתב ע"י רות08;2458129:תודה רבה על הפירוט
אבל עדיין לא הבנתי מה רע ב50 ?
אמרו לי שהיא מצוינת לסטודיו וחוץ והצמצם שלה בהחלט מפתה.
המחיר שנתנו לי עליה הוא 5500
אני שואלת באמת כדי לדעת
נכתב ע"י ETStudio;2459150:ברור!
גם ה 100mm F/2.8 L של קנון מעולה
היא מדברת על 50mm F/1.8 של קנון ב400 ש"ח.
נכתב ע"י מירי קוגלמן;2455847:לא מכירה את המצלמה הזו
אבל בכל מקרה ב85 הבוקה הרבה יותר יפה
נכתב ע"י ראובן 10;2455915:85 1.8 ללא ספק.
רק היא עדשה קבועה אם אורך מוקד ארוך מה שאומר שצריך להתרחק.
נכתב ע"י ETStudio;2456418:אני חושש שראובן מתכוון לקנון 85mm שעולה 700 ש"ח מפחות מהניקון המקבילה.
הניקון אמנם עדשה מצוינת, אבל פקטור המחיר כבר שונה, כמעט פי 2 מהסיגמא 17-50.
ה17-50 שונה לחלוטין, היא מיוצבת ובעלת טווח ורסטילי, וכעדשת קרופ מעולה לצלמי אירועים מתחילים.
במחיר שלה כיום [1230 ש"ח] היא תמורה מדהימה למחיר!
עדיין, לצילומי חוץ ה85mm היא בחירה מוצלחת. כדאי להקשיב לראובן!![]()
נכתב ע"י רות08;2460191:למה החלטת שזה 400 ש"ח?
זה הרבה מעבר --זאת העדשה החדשה שלהם...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים