כללי מה מחיר הוגן?

• הוסף לסימניות
כמה לדעתכם מחיר הוגן לקחת בשביל כמות של קרוב למאה קבצים וקטורים שמיועדים לחיתוך טפטים.
העבודה כוללת כמובן חיפוש אלמנטים מתאימים, הורדה והתעסקות-לפעמים קצרה ולפעמים ארוכה מאד-לצרף הכל לצורה אחת(למי שינסה לדוגמא להפוך דובי וקטורי מרובה שכבות פטרנים צבעים מעברים וכו לצורה אחת ולהחליט מה ימחק ומה יצטרף לצורה הכללית)

לפעמים יש עוד שלבים:
בנית עיטור לפי מטר כך שיהיה מוכן כאריח,יצירת צןרה כללית מהרבה אלמנטים קטנים וכו.
העבודה דורשת ממני ממוצע של 15 ליום בבערך 7-8 שעות.
תודה מראש על העזרה.

• הוסף לסימניות
לדעתי כדאי לקחת לפי שעה, כי את לא יודעת כמה זמן זה יקח.
כמו שאמרת- יש צורות אפשר להכין אותם מהר לחיתוך, ויש כאלה שדורשות הרבה עבודה,
לכן קשה יותר לתמחר לפי קובץ.
לי לקח המווווון זמן להכין את הקטלוג של המדבקות שלנו. אם תצטרכי עזרה או הכוונה-בשמחה

• הוסף לסימניות
לפי שעה הכי טוב. קבלנות במקרים כאלה הרת אסון מאלף ואחת בחינות

• הוסף לסימניות
אבל אם אני כבר באמצע העבודה ועד עכשיו לא ממש עקבתי על השעות?
באופן כללי כבר הסכמנו שהתמחור יהיה לפי פריט ואמצע מחיר לממוצע של ההשקעה
כי העבודה בבית -אין לי מספיק ביטחון לגבות לפי שעה.
אז אין שום סכום בערך שתוכלו להצי לי(לפחות כדי שאוכל לומר לה שהתייעצתי וענו לי ש30 לפריט זה סביר בהחלט...;)
ומענין בשביל ההעשרה-מה מחיר שעת עבודה לדבר כזה????

• הוסף לסימניות
מענין לי מאד לשמוע עוד תגובות. תעזרו לי מאד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה