דיון מה מכינים לשבת בבוקר?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא ניסתי - אבל נראה טוב

• הוסף לסימניות
אני מכינה את המילוי של הטורטיות בנפרד, מחממת אותו בשבת בבוקר (הוא כמובן בלי נוזלים) ורק אז ממלאה - ככה זה יוצא מושלםםם. הלוואי שאני ישיג טורטיות בד"ץ להשבת :) בא לי להתפנק קצת.
טעים לך טורטיה לא אפויה/מטוגנת/צלויה/מבושלת ?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מי שבני ברקית יש בחיד"א מאחורי הגינה את שיווק ישיר - מכירה סיטונאית של מוצרי אפיה וכל מיני
יש להם טורטיות בד"ץ

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
פותחת האשכול,
האירו את תשומת ליבי בפרטי שיתכן ונפגעת שכתבתי שאני לא מוותרת על חמין בשבת
אז אני אתנצלת אם אכן נפגעת...

• הוסף לסימניות
לא רוצה להסיט את הנושא.. אבל לא מתאפקת
למה זה אמור להעליב אם את לא מותרת על החמין?
למי זה אכפת? יאכלו ענוים וישבעו!
נשגב מבינתי :(
.
אם לדוגמא מישהי פותחת אשכול, מספרת שבביתה לא אוכלים דגים בערב שבת ומבקשת רעיון אחר.
ואז יאמרו לה: "לא מוותרים על דגים בשבת האוכל דג ביום דג וכו''", הרי שהם לא ענו על השאלה שלשמה נפתח האשכול ונתבקשה עזרה.
ויתרה מכך, אולי יש לה אלרגיה לדגים או כל סיבה אחרת שהיא לא מעוניינת לפרט.
זה מעורר או עשוי לעורר אי נוחות.
ולכן תמיד כדאי לענות לשאלה שנשאלה גופא.

הנ"ל נכתב באופן כללי ותקף לכלל האשכולות דכאן, מבלי להתייחס לתגובות ספציפיות.
ומכאן והלאה נחזור לנושא שלשמו התכנסנו :)

• הוסף לסימניות
פותחת האשכול,
האירו את תשומת ליבי בפרטי שיתכן ונפגעת שכתבתי שאני לא מוותרת על חמין בשבת
אז אני אתנצלת אם אכן נפגעת...
הכל בסדר, יש רשימה ארוכה של מה להפגע לפני ;) , לא יודעת למי יש את האופציה להפגע גם על כאלו דברים :p:p:p
סתםם, באמת שלא הבנתי מה יכול להיות פוגע..
תודה לכל העונות! עזרתם לי מאדדד

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה