עזרה מה מניסיונכם הכי עוזר נגד כתמים? ענו בסקר ובתגובות

מה הכי טוב להורדת כתמים?

• וניש קליה

הצבעות: 19 23.8%
  • תרסיס אוקסיג'ן

הצבעות: 37 46.3%
  • נוזל אוקסיג'ן

הצבעות: 13 16.3%
  • רסס וכבס

הצבעות: 3 3.8%
  • אחר - פרטו בתגובות

הצבעות: 8 10.0%

• סה"כ מצביעים
    80
  • הוסף לסימניות
אני שואלת בדחיפות...
לאחר שדחיתי עד עכשיו את הכביסות הלבנות של החולצות עם הכתמים מפסח,
אני רוצה לדעת לפני שאני מכבסת מה התכשיר הכי יעיל, מניסיונכם, להורדת כתמים
(כי כתמים שעברו כביסה זה כבר סיפור הרבה יותר מסובך להתפטר מהם)
בינתיים כל אחד אומר לי משהו אחר... אולי פה תהיה תשובה יותר חד משמעית..
בבקשה! תעזרו לי להציל את החולצות!!! :eek:

• הוסף לסימניות
תלוי כתמים ממה?, בגדול-
1. תרסיס סנו אוקסיג'ן ישירות על הכתמים ולהמתין כמה דקות, לכבס אח"כ עם ג'ל כביסה אריאל שהוא יותר חזק מהאבקה ולהוסיף אבקת 'רן' להלבנה.
2. שפשוף עם סבון אסטוניש

• הוסף לסימניות
הכתמים בעיקר של אוכל ושתיה
אשמח לעוד תגובות...
(רוצה להחליט לפי המוצר שיקבל את מירב ההמלצות)

• הוסף לסימניות
אני מרססת אוקסיג'ן (לבן) רק על הכתמים הבולטים, מכניסה למכונה על 60 מעלות ושמה יחד עם האבקה (טייד -אין עליה, אחרי נסיונות עם אריאל, מקסימה וכו'...) וניש קליה גולד (באבקה ללבן) +רן ויוצא מהמם!!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לאחר שדחיתי עד עכשיו את הכביסות הלבנות של החולצות עם הכתמים מפסח,
לא רוצה לבאס, אבל לפעם הבאה, כדאי לטפל בכתמים באופן מיידי.
ככל שהכתמים ישנים יותר - קשה יותר להתפטר מהם.

אני משתמשת ב:
- וניש קליה
- פיירי - נוזל כלים.
- לכתמים שומניים - סנט מוריץ ;)

• הוסף לסימניות
רסס כבס, שונה מכל החומרים האחרים
בעוד שאת כל החומרים צריך להוסיף למכונת הכביסה או להשפריץ על הכתם ולשתוף/לכבס במיידית

את הרסס כבס אפשר לרסס מיד לאחר היווצרות הכתם ולהכניס כך לארגז כביסה,
אצלי זה בשימוש קבוע על כל כתם.

• הוסף לסימניות
וניש קליה.
מרססת את התרסיס הורוד לפני הכביסה על הכתמים, גם הישנים יורדים. (ישנים הכוונה שהתיישנו בסל כביסה, לא כאלה שלא ירדו בכביסות קודמות)
מוסיפה לאבקה גם קליה וניש גולד - אבקה שמגיעה בקופסא, יש יעודית לכביסה לבנה, ויש לכביסה צבעונית.

• הוסף לסימניות
אנחנו משתמשים לכתמים קלים עם אוקסיגן, אבל עם כתמים עקשניים אין על אבקה של אסטוניש להשרות לילה עם אבקה ואחרי הכביסה לא נשאר זכר,
לפי הניסיון שלנו הוא עובר את וניש קליה ואוקסיגן

• הוסף לסימניות
וניש קליה יש תרסיס ויש אבקה.
את צריכה לציין את זה בנפרד.
כשמדובר בכתם עקשן אני שמה את האבקה עם מעט מים, אין מצב שהכתם לא יורד.
כתמים קלים ירדו עם התרסיס.
אישית לא אוהבת את האוקסיג'ן כי הוא שורף בידיים ואני מתעצלת לשים כפפות.

• הוסף לסימניות
מזה וניש קליה? נראה שקיבל את מירב הנקודות

• הוסף לסימניות
איך לא כתבו כאן?
תליה בשמש ישירה לכמה שעות, מעלים כל מיני סוגי כתמים.

• הוסף לסימניות
לשפוך קצת אוקסיג'ן מהבקבוק (מרוכז יותר מהספריי) ואני שמה בתוך המכונה עצמה אבקת אריאל לבנה וגם במגירה כרגיל.

על הדרך, בנקיונות לפסח גיליתי במקרה שהאבקת כביסה מנקה כתמים קשים בקלות מכל דבר (מערבבת בתוך נטלה עם מים) אני עושה הכל עם מברשת ומנקה איתה משטחים, פלסטיקים, קרמיקה באמבטיה, את התנור והפלטה. היא הסירה כתמים בצורה מושלמת יותר מכל החומרים הכי כבדים שניסיתי.

• הוסף לסימניות
אבקת רן.
משתמשים בה לא בדרך הרגילה שכתוב אלא כך (לפי הדרכה מחברה שהצליחה מאוד...):
מרטיבים את האזור המוכתם
שופכים על הכתם אבקת רן בנדיבות.
מגלגלים ומשאירים כך מספר שעות.
לאחר מכן פותחים את הבגד המגולגל ומכניסים אותו למכונה עם האבקה שמתקשה והופכת לגושים.
מומלץ מאוד מנסיון!!!

• הוסף לסימניות
הצבעתי 'תרסיס אוקסיג'ן' אבל למעשה יש לי תרכיז גדול, ואני ממלא ממנו בתרסיס עם מעט מים, שיהיה לי יותר נוח. ופטנט של חברה: כתמים עקשניים, להשאיר את החומר להתייבש, כתם בחולצה לבנה של רוטב אדום שלא ירד, השארתי יום אחרי ריסוס וכיבסתי. ירד לחלוטין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה