דרוש מידע מה מעניין תינוק בן שנה וארבע?

• הוסף לסימניות
תינוק בן שנה וארבע,
אילו משחקים מתאימים להתפתחות שלו?
ואילו ספרים?
אפשר להקריא לו ישירות? הוא יבין?

• הוסף לסימניות
הספר הראשון שלי - מומלץ מאוד!
לוטו - אפשר להתחיל להראות לו... ילדים חכמים יצליחו.

• הוסף לסימניות
לדעתי לספר לו במילים שלך עם קולות וכו
לא חייב להקריא ישירות

• הוסף לסימניות
משחקים סימבוליים הכי מפתחים בשלב זה.
מכוניות שנוסעות.
בובה עם צלחת, כפית ואוכל אחד.
חיות ( ברמה התחלתית- אוכלות, ישנות וכו)

אם את רוצה העסקה עצמית יותר דברים מוטוריים כמו המפתח להתפתחות, קוביות, מגבלוקס וכו

• הוסף לסימניות
שישחק לבד, בזמן שהתינוקת אוכלת...
וגם בלי קשר, לחדש את מלאי המשחקים שלו

ומה עם ספר?
זה יעניין אותו שאני אשב ואספר לו?
הספר המתוק הזה וכד'
כרגע הספרים שיש לו אני מנסה לספר והוא מדפדף ו"מפריע לי"... :)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
משחקי הרכבה פשוטים כמו צינורות שמשחילים אחד בתוך השני, מגנטים - להרכיב ערמות, בימבה מותאמת לתינוקות. וכן בהכול בשקל יש מבחר של בובות פלסטיק ועוד חפצים מענינים.
בריכת כדורים - למי שלא נבהלת מבלגן...

• הוסף לסימניות
ואילו ספרים?
אפשר להקריא לו ישירות? הוא יבין?
ממליצה על הספרים של רותי/ חנן
לי יש את של רותי והילדים ממש אוהבים, מילים ספורות בעמוד וסיפורים מחיי היומיום
(פחות סיפור, לדוג' הספר רותי נקיה: הנה רותי, הנה הכסא של רותי, לרותי יש עגבניה לרותי יש גם גבינה, אמא שמה לרותי סינר על הצוואר, רותי אוכלת את האוכל הטעים, אמא שוטפת לרותי את הפנים, עכשיו רותי נקיה - כל פסיק שווה עמוד)
[קניתי במבצע...]

• הוסף לסימניות
הבת שלי בגיל הזה,
מאוהבת ממש בספר שעת סיפור לקטנטנים-ספר מוצלח מאד!
משחקים-היא אוהבת עגלה ובובה, פופיט, מגנטים.

• הוסף לסימניות
התינוק שלי בגיל הזה מאד אוהב ספר של 100 חיות ראשונות.
יושבת איתו שעות איך עושה כל חיה,
והוא גם יכול לשבת ולדפדף בזה לבד המוןן זמן.
(אבל הוא חולה על חיות, לא נושם מהתרגשות כשרואה חיה ברחוב... לא יודעת אם זה יעסיק כל תינוק)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה