קורונה מה מצב המחסומים? זה רציני?

בלת"ק
החל ממחר: מחסומי הסגר יוסרו מהכבישים
החל ממחר בבוקר מתכוונת המשטרה להסיר את המחסומים שהוצבו ברחבי הארץ וגרמו לפקקי ענק ולהשיבם בשעות הלילה | במקומם, יסיירו אופנועי אגף התנועה ויעצרו רכבים באופן אקראי ויתשאלו את הנהגים למטרת נסיעתם (כל רגע)
מקור?

שמעתי שמחר הולכים להחמיר את הסגר בערים החרדיות בגלל החג מישהו שמע על זה?

אני התקשרתי לפיקוד העורף לבקש אישור (אחיין שלי אלרגי לכל סודי הבשר, מלבד הודו, ואחותי לא מצא כנפיים וחזה הודו במודי"ע, רק בשערי רווחה. אני צריכה שמישהו יעביר לה לחג). הפקידה טענה שאין כזה דבר אישור. לומר לשוטר שזה מזון לצורך בריאותי, ואם יש אישור שהאחיין אלרגי- עוד יותר טוב. שום תז ושום אישור
אני שלחתי פניה באתר והם החזיר לי מייל שכתוב שאני יכולה - השוטר אפילו לא רצה לראות את זה הסתפק במה שאמרנו בע"פ

מישהו נסע באוטובוס פנימי בתוך ירושלים ושאלו אותו לאן נוסע?
נסעתי השבוע כמה פעמים אף פעם לא עלו לשאול
ודרך אגב ראיתי היום כמה שחטפו קנס דווקא על מסיכה
מבלשים ברכב רגיל

אוטובוסים מקרית ספר לירושלים, עולים שוטרים?

יש בכלל אכיפה בתחצ בכניסה/יציאה של קרית ספר?
לפי המצב רוח של השוטר
בדגש על רכב מלא ושניים שיושבים קדימה
ז"א במקרה שאין עומס והוא לא מספיק לראות את המושב האחורי
אם המושב שליד הנהג ריק
בד"כ יעברו בלי בדיקה נוספת

לפי המצב רוח של השוטר
בדגש על רכב מלא ושניים שיושבים קדימה
ז"א במקרה שאין עומס והוא לא מספיק לראות את המושב האחורי
אם המושב שליד הנהג ריק
בד"כ יעברו בלי בדיקה נוספת
ובתח"צ?

ומבי"ש לכיוון ביתר, אפשרי?

מישהו יודע עם יש מחסומים עכשיו בתוך ירושלים?

אלעד בני ברק היום-
יש אכיפה?
משהו יודע?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה