אתרי צילום מה מצב השקדיות?

• הוסף לסימניות
אשמח למידע אם מישהי יודעת
האם יש פריחה אחרי השלג
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
גם לי ממש חשוב לשמוע.
משהי היתה בלטרון או אפילו עברה ליד
ויודעת להגיד מה המצב?

• הוסף לסימניות
עוקבת...

• הוסף לסימניות
...

מחר יום יפה

אני רוצה לצאת עם לקוחה שמחכה לשקדיה

איך אפשר לדעת מה המצב שם ?

• הוסף לסימניות
טוב אז המצב שמה כמו שהיה לפני הגשם- מבחינת הפרחים.
מה שכן יש המוןןן בוץ!
כמעט ולא אפשרי ללכת שם נורמלי
FLOV1058.JPG

FLOV1070.JPG

• הוסף לסימניות
הייתי שבוע שעבר במטע שקדיות, ממש עצוב עלוב ומאכזב.
נראה כשהקורונה השפיעה גם על השקדיות.

• הוסף לסימניות
אני גם הייתי, (עריכה: בלטרון)
ממש יומיים לפני הימים הגשומים.
בואו נגיד, שהעונה בינתיים מאכזבת.....
בקושי היו פרחים:( רואים בעיקר ענפים חומים.
בשביל זה אני לא הייתי נסחבת לשם, רק מזוויות מאוד מסוימות וקרוב לעץ(ורק עצים מסוימים) אפשר לתפוס קצת פרחים.
בטח לא תמונות מרחוק למשפחה שלמה(מה שכן צילמתי בשנה שעברה, ותכננתי השנה למשפחה אחרת).
עכשיו אחרי הגשמים, ברור שיש בוץ, ולוקח כמה ימים עד שיתייבש יחסית.
בינתיים נותר להמתין, לראות איך יתפתח המצב.

אגב,
אני המלצתי ללקוחות, לבוא עם נעלים רגילות, פשוטות. ואת אלה של הצילומים לשים בתיק.
רק כשמגיעים למיקום המסוים, להחליף את הנעליים.
לאלה שהגיעו עם ילדים, המלצתי להביא שמיכה דקה/מפת ניילון ועליה לתת לילדים לעמוד ולהחליף בגד/נעל. יותר נעים להם:)

• הוסף לסימניות
נראה לכם יש טעם לחכות עוד לפריחה
או שהכל כבר בנסיגה?
ומה המצב במטעי אפרסקים? כמו בשקדיות?

• הוסף לסימניות
נראה לכם יש טעם לחכות עוד לפריחה
או שהכל כבר בנסיגה?
ומה המצב במטעי אפרסקים? כמו בשקדיות?
כשאני הייתי באפרסקים היו שורות שעדיין לא פרחו,
יש מצב שאולי הן עכשיו פורחות. [ משהי כתבה שהיא היתה שנה שעברה אחרי פורים, אולי גם השנה.]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה