דרוש מידע מה מצפים מהורים?

• הוסף לסימניות
משהו בכוון של לפרגן יציאה משותפת של הזוג, או לחלופין ארוחה מפנקת, או פינוק אחר שיהיה לשניהם בלבד.

• הוסף לסימניות
טלפון שזוכר זה יפה מאד. עוגה מפנקת זה מעל ומעבר, לדעתי.
יותר מזה - בעיני כבר מוגזם.
ההורים שלנו קונים מתנה נחמדה שיודעים שחסר- או מגישים עוגה בשבת לכבוד הארוע
וזה כיף
ומרגש
ובכלל לא מוגזם!

• הוסף לסימניות
אצלנו בד"כ נותנים מתנה, כמו ביום הולדת,
סגנון כלי למטבח, מפה, כלי לבית, משהו לשולחן שבת... מספיק מכירים כדי לתת משהו שימושי / שחסר.

• הוסף לסימניות
לדעתי מתנה קטנה עם מכתב חמוד וחמם לב :)
רק שידעו שזכרתם ואתם מתרגשים איתם...

רעיון למתנה- עציץ קטן לשולחן בסלון.

• הוסף לסימניות
לדעתי כל יחס הכי קטן, משיחת טלפון עובר במכתב ועוגה וכלה במתנה רצינית יותר....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני לא ידעתי שיש מושג כזה בכלל שההורים נותנים משהו ליום נישואין (וטוב שלא ציפיתי שלא אתאכזב)
אבל לדעתי הם יהנו ממה שתתנו להם

• הוסף לסימניות
כלל בחיים- אם מצפים- מתאכזבים.
אני לא מצפה שיזכרו יום נישואין/ יומולדת, ולכן אני דואגת כמה ימים קודם לתזכר, אחרת- אני לא מצפה שיזכרו
(דווקא אני אחת שזוכרת ימי הולדת ונישואין ומשתדלת להתקשר/ לשלוח מייל של מזל טוב, אבל זה אקסטרה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה