מה מקובל?

• הוסף לסימניות
רציתי לדעת מה מקובל:
כששוכרים תוכנית למסיבה - חומר כתוב מלווה במצגת רקע ( מחזמר וכד') והמאמנת מעונינת לערוך שינויים קלים (חיתוך, הכפלה, תוספת מנגינת רקע קצרה וכד')
מי אמור לעשות זאת המפיקה או שהיא צריכה למצוא מישהו שיעשה לה את זה?
וכמובן- אם המפיקה צריכה לעשות זאת עבורה- האם זה כרוך בתוספת תשלום?
אשמח לשמוע את דעתכן - מבעלות הנסיון המעשי בתחום בלבד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תהילהלוש;1322681:
רציתי לדעת מה מקובל:
כששוכרים תוכנית למסיבה - חומר כתוב מלווה במצגת רקע ( מחזמר וכד') והמאמנת מעונינת לערוך שינויים קלים (חיתוך, הכפלה, תוספת מנגינת רקע קצרה וכד')
מי אמור לעשות זאת המפיקה או שהיא צריכה למצוא מישהו שיעשה לה את זה?
וכמובן- אם המפיקה צריכה לעשות זאת עבורה- האם זה כרוך בתוספת תשלום?
אשמח לשמוע את דעתכן - מבעלות הנסיון המעשי בתחום בלבד!

אני עובדת עם בי"ס שמשכיר את המסיבות שלהם.
כשיש תיקונים, ביה"ס מבקש ממני לתקן והוא גם משלם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אגם;1323348:
אני עובדת עם בי"ס שמשכיר את המסיבות שלהם.
כשיש תיקונים, ביה"ס מבקש ממני לתקן והוא גם משלם.
משלם לך? הבנתי נכון?

• הוסף לסימניות
אלא מה? זה חתונה קטולית שאם עורכים פעם אחת אז עושים תיקונים עד עולם? :)

שכרת דירה, את רוצה לעשות כמה שינויים, קדימה- בואו נקרא לקבלן שלפני עשר שנים בנה אותה, שיעשה את זה, מה יש כולה קצת טיח, לא?
תהילהלוש זה לא עליך, מבינה לגמרי שרק בררת! זה יצא פשוט על חלק מהאנשים שמרגיזים לפעמים :)

• הוסף לסימניות
אני עובדת בביה"ס ולקחנו במשך השנים תוכניות מהרבה מפיקות, ותמיד כשרצינו שינויים המפיקות עשו לנו את זה בכיף, ואם היה מדובר בשינוי מאוד רציני (לדוגמה: ביקשנו עוד קטע מצגת) ביקשו מאתנו תוספת תשלום, אבל ממש סמלי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grafix;1323726:
אני עובדת בביה"ס ולקחנו במשך השנים תוכניות מהרבה מפיקות, ותמיד כשרצינו שינויים המפיקות עשו לנו את זה בכיף, ואם היה מדובר בשינוי מאוד רציני (לדוגמה: ביקשנו עוד קטע מצגת) ביקשו מאתנו תוספת תשלום, אבל ממש סמלי.

בהנחה שכשאת אומרת מפיקות את מתכוונת לעורכות, תדעי שהן פשוט פרייריות!!!
(במחשבה שניה, אולי באמת המשכירה מימנה אתזה, והשתלם לה לקחת אתזה על עצמה)
אין שום סיבה בעולם להושיב עורכת לעשות שינויים ולא לשלם לה על זה! זוהי עבודה לכל דבר, בהיקף קטן אמנם, אבל עבודה. ועל עבודה, רבותי- משלמים!
(אני יודעת שזה לא ברור לחלק מהאנשים, אבל ככה זה לפחות אמור להיות)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grafix;1323726:

כנראה עשו לכן בכיף, כי הן רצו את הג'וב של אותה שנה...:)

• הוסף לסימניות
בדרך כלל מי שרוצה שינויים משלם עליהם..
אלא אם כן שווה למפיקה להכנס לסחרור של תיקונים קלים או מסובכים
כן הדבר בתוכניות למסיבות, על כל שיר במחזמר יכולים להיות הערות ותיקונים בין במילים בין במנגינה אולי במקהלת הדיבור ואין לדבר סוף...
מהנסיון שלי, כשבית ספר קיבל תוכנית ובחר בה לעלות על הבמה, הוא מתקן, משנה או מוסיף על חשבונו.

• הוסף לסימניות
תמיד מי שמשלם היא המפיקה בעצמה שמעוניינת להשכיר את התוכנית שלה אפילו אם היא תרוויח קצת פחות. (כי היא משלמת על התיקונים לעורכת וידאו.)
במקרים קיצוניים של חוסר שירות משווע הייתי צריכה לערוך "טלאים" על העריכה הקודמת ומי ששילם היה בית הספר המשכיר.
בתור עורכות וידאו ברור שאנחנו לא עובדות בחינם!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רקורד;1323734:
בהנחה שכשאת אומרת מפיקות את מתכוונת לעורכות, תדעי שהן פשוט פרייריות!!!
(במחשבה שניה, אולי באמת המשכירה מימנה אתזה, והשתלם לה לקחת אתזה על עצמה)
אין שום סיבה בעולם להושיב עורכת לעשות שינויים ולא לשלם לה על זה! זוהי עבודה לכל דבר, בהיקף קטן אמנם, אבל עבודה. ועל עבודה, רבותי- משלמים!
(אני יודעת שזה לא ברור לחלק מהאנשים, אבל ככה זה לפחות אמור להיות)
ברור שלמי שעושה את העבודה טכנית (קרי- עורכת הוידאו) מגיע תשלום. התכוונתי לשאול על מי זה נופל על משכירת התוכנית או על ביה"ס השוכר.

• הוסף לסימניות
בתור מפיקה שרוצה שיקחו את התוכנית שלי, שינויים קלים של להאריך\לקצר\להכפיל אני עושה בכיף.

אבל זה לא ממש פונקציה כי אני והשותפה עורכות כותבות ומקליטות. אז אין לזה תשלום ממשי. כי אנחנו בעצמינו מבצעות את השינויים.

שינויים כאלה לא אומרים לעלות מי יודע מה 200 שקל גג. ונורמלי שהמפיק יספוג את זה.

כשהתיקון עולה על סכום כזה אז הוא כבר לא תיקון קל. ויש לשלם עליו!

בנוסף - כשבית ספר מפיק יתכן ויש לו פחות אינטרס להשכיר, סוג של 'רוצה קחי, לא רוצה - אז לא' ולא מוכן להתעסק עם זה

• הוסף לסימניות
כמו שכתבה תהיללוש--כמובן שדובר כאן על תשלום לעורכות.
ועורכת זה לא מפיקה)

אני עבדתי על תוכנית שמשכירים אותה מדי שנה.
וכל פעם היו תיקונים קטנים שלקחו שעה בערך (שינוי לוגו וכד'..) ובית הספר שילם את זה.

וכמובן אם למפיקה שווה להשקיע עוד שעתיים עריכה ולהשכיר בדר"כ היא עושה את זה.

• הוסף לסימניות
לא קראתי כל מה שכתבו מעלי..
אבל אני עכשיו ערכתי תוכנית שמישהי הפיקה.
והיו כמה בתי ספר ששכרו ממנה,
הם עשו את התיקונים אצלי וכל אחד שילם בנפרד על התיקונים והשינויים שלו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה