מה משדרות לכם המילים "קלאסי", "קלאסה"

• הוסף לסימניות
אם באמת מתכוונים לזה:
שמרני, מהוגן, יציב, מוכר.

• הוסף לסימניות
סגנון קבוע שמתאים תמיד.

• הוסף לסימניות
דווקא לי מזכיר משהו שונה.
מזכיר לי ישר מוזיקה קלאסית. שזה אומר לי סגנון יותר אצילי, כמו שאמרו פה- משהו שלא נס ליחו. שנשאר תמיד עם נגיעה של עבר וגם של הווה ועתיד. משהו מכובד כזה. בואו נגיד, זה משהו "עם אבא" כשאומרים לי קלאסי, אני מבינה שזה לא משהו חדש שצץ ומחר יעלם. זה מתבסס על משהו קיים שהיה והצליח....
מקווה שעזרתי בכל ההיתפלספות :)

• הוסף לסימניות
שובר תקופות. אנין טעם.

• הוסף לסימניות
לי זה משדר שלביצועיסט אין קופירייטר!!
זאת מילה נדושה!!

סתם.
עדין - קלאסי
יוקרתי אבל לא יותר מדאי

• הוסף לסימניות
בהקשר לאומנויות זה אומר "זרם ראשי"

ו"קלאסה" זה סלנג שבא להחמיא ולומר שהדבר הוא "אלמותי"

שלא בהקשר לאומנות זה אומר "בסיסי"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קליגרף B;1024151:
בהקשר לאומנויות זה אומר "זרם ראשי"

ו"קלאסה" זה סלנג שבא להחמיא ולומר שהדבר הוא "אלמותי"

שלא בהקשר לאומנות זה אומר "בסיסי"
"קלאסה" זה טיפ טיפה מתלהבני כזה..

• הוסף לסימניות
בלי קשר לנדושות המילה וכו', אלא באמת מה המילה מזכירה לי:
אנגליה. (המעמד הגבוה...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סיפי;1024646:
בלי קשר לנדושות המילה וכו', אלא באמת מה המילה מזכירה לי:
אנגליה. (המעמד הגבוה...)

הגדרה מדוייקת למה שאני ניסיתי להסביר בפילוסופיה מסובכת.
:):):)

• הוסף לסימניות
כשבנות הדודות שלי (צרפתיות) היו אומרות "קלאס"
זו היתה המחמאה הכי טובה שיכלתי לקבל...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה