מה משדרת לכם המילה "קנה בושם"

• הוסף לסימניות
לאיזה סוג חנות אתם חושבים שזה מתאים?
תודה לכל העונים

• הוסף לסימניות
נכנסתי למונית בבית שמש. הנהג שואל אותי 'לאן'?. אני עונה לו 'קנה בושם'. הוא צועק לי בחזרה: אני לא מסריח! שאתה תקנה בושם!:):p:)

• הוסף לסימניות
למי עוד זה משדר כך?
התכונתי כמובן לשיח "קנה בושם"

• הוסף לסימניות
יש גם ספר "קנה בושם"
אך לדעתי זה מתאים לחנות של בשמים וכו'

• הוסף לסימניות
בס"ד
נו מה כאן חמיצר ושות'?
השם קנה בושם משדר חנות בשמים, כל התחכמות מיותרת כאן.
תאר לך פאלפליה עם שם "קנה שניצל"

• הוסף לסימניות
למי שמכיר את הגאון ר' מאיר בראנדסדורפער, זה מזכיר מיידית את הספר שלו.
ושכונה שקמה על שמו בבית שמש.
קחו את זה בחשבון.

• הוסף לסימניות
ספרו של ר' מאיר ברנסדופר זצ"ל מוכר מאד בציבור ולעניות דעתי לא כלכך מתאים לקרא לחנות בשם כזה.

• הוסף לסימניות
הרב בראנדסדארפער.

• הוסף לסימניות
קו 11 לכיוון קנה בושם (עם הקול המתכתי)
עגלות. צפיפות. ומבקר מסופרבוס.
תנודות לימין ושמאל בכיכרות נהר הירדן.
:D

• הוסף לסימניות
זה מדי קרוב. לא הייתי משתמשת בזה לחנות בשמים
אולי לחנות ספרי קודש - יודאיקה וכו', אם לא היתה הבעיה של הספר שקרוי כך...

• הוסף לסימניות
לחנות אולי יותר טוב לקרוא "בושם קנה"

• הוסף לסימניות
לא לענין. רק נתאר לעצמו שיחה של לקוחות:
"ראית את קנה בושם? פשוט חוצפה מה שקורה שם"!
והמאזין עלול לא להבין מה רע מצאו שתי הנשים בשו"ת של הגאון רבי מאיר ברנדסדורפר זצ"ל.

• הוסף לסימניות
חנות זולה לבשמים (חיקויים).

לא מכירה את הספר המדובר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה