מה משדר ואומר לכם סקר?

• הוסף לסימניות
לאור ריבוי השאלות בנוסח מה משדר לכם הביטוי הזה ומה אומרת לכם המילה ההיא, רציתי להעלות סדנה קצרצרה בנושא הכנת שאלות לסקרים.

הסיבה הפשוטה שגרמה לי לרצות לעשות את זה - היא שהשאלות האלה לגמרי לא מסוגלות להביא את המענה הנכון והמדויק, ולמעשה מסיטות את הנשאל לכיוון שונה לחלוטין.
השאלה ׳מה משדר׳ ו׳מה אומר לכם׳ מכוונת למקום אסוציאטיבי, שאין שום אפשרות בעולם! לשאול אותה באופן ישיר, ועוד מעל גבי פורום.

הסיבה הפשוטה שאני לא מעלה עכשיו את הסדנא היא שיש קצת עומס אצלי. אז בינתיים שני דברים:
1. אם מטרת הסקר החובבני היא חובבנית גם כן - המשיכו בדרככם ותהנו. אם אתם עלולים להוציא שקל אחד לפי תוצאות הסקר, הימנעו מכך עד אחרי שתקבלו מידע נרחב.
2. למי שיש ידע בנושאי מחקר, יותר זמן ממני ויותר רצון טוב - מוזמן להעלות פה חומר. אני מקווה להתפנות לכך בימים הקרובים במידת הצורך, אם לא יגמרו אחרים את מלאכתי.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ckuh;1025230:
לאור ריבוי השאלות בנוסח מה משדר לכם הביטוי הזה ומה אומרת לכם המילה ההיא, רציתי להעלות סדנה קצרצרה בנושא הכנת שאלות לסקרים.

הסיבה הפשוטה שגרמה לי לרצות לעשות את זה - היא שהשאלות האלה לגמרי לא מסוגלות להביא את המענה הנכון והמדויק, ולמעשה מסיטות את הנשאל לכיוון שונה לחלוטין.
השאלה ׳מה משדר׳ ו׳מה אומר לכם׳ מכוונת למקום אסוציאטיבי, שאין שום אפשרות בעולם! לשאול אותה באופן ישיר, ועוד מעל גבי פורום.

הסיבה הפשוטה שאני לא מעלה עכשיו את הסדנא היא שיש קצת עומס אצלי. אז בינתיים שני דברים:
1. אם מטרת הסקר החובבני היא חובבנית גם כן - המשיכו בדרככם ותהנו. אם אתם עלולים להוציא שקל אחד לפי תוצאות הסקר, הימנעו מכך עד אחרי שתקבלו מידע נרחב.
2. למי שיש ידע בנושאי מחקר, יותר זמן ממני ויותר רצון טוב - מוזמן להעלות פה חומר. אני מקווה להתפנות לכך בימים הקרובים במידת הצורך, אם לא יגמרו אחרים את מלאכתי.

בהצלחה.

מחכים לפוסט :) (שכרגיל ייקרא בשקיקה)
והאשכול שנפתח על ידי היה סקר חובבני בהחלט ;)

• הוסף לסימניות
חשבתי שמישהו יתחלק איתי בעבודה. סוג של שוויון בנטל.
אין אף מתנדב?
(אין לי כוח היום :( )

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה