כללי מה משדר לך הלוגו הזה? מה דעתך?

• הוסף לסימניות
כל מי שבעיצוב יודע -
אין שום סיכוי להיות אובייקטיבי על הלוגו שלך!
חייבים עיניים מבחוץ שייתנו ביקורת. אז קדימה. תנו בראש שלכם.

---
מה משדר לך הלוגו הזה?

לא נתתי שום רמז.
כלום.
אשמח שגם אתם לא תעזרו באחרים.

יש לי ענין במבט הפשוט והראשוני של כל אחד ואחת על הלוגו.
תעשו טובה - תגיבו בספויילר!

1742489003791.png

תודה מראש לכל בוחני הלוגו,
לכל נותני חוות הדעת,
כל הארה והערה תתקבל בברכה.

---
*הצבעים עדיין לא נבחרו, השחור-לבן רק בשביל הניגודיות הבסיסית. הרקע לא סגור.

• הוסף לסימניות
הזכיר לי במבט ראשון צלחת ומנורה מעל...
ובו בזמן, גם תהייה מה זה באמת....

• הוסף לסימניות
משהו שקשור לרהיטים (יכול להיות עיצוב, אדריכלות, או בכלל חנות רהיטים)
במבט נוסף אולי הייתי רואה את זה כפגישה עם איש מקצוע זאת אומרת יועץ\מטפל וכדו'

• הוסף לסימניות
ריהוט/אביזרים לחדרי ילדים/תינוקות

• הוסף לסימניות
עולה לי: גמישות, חשיבה מחוץ לקופסא, חיבורים וממשקים.
אם היו צבעים סופיים זה היה עוזר

• הוסף לסימניות
עיצוב פנים

• הוסף לסימניות
חנות למוצרי תינוקות ומשחקים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה