כללי מה משדר לך הלוגו הזה? מה דעתך?

• הוסף לסימניות
אולי תכתוב לכל אחד אם הוא בכוון או לא
אוטוטו מעלה גירסא משופצת!
זה יקדם את התשובות וההארות.
אשמח שתגידו על הגירסא החדשה מה היא נראית.
---
הלך המנגל!
:p

1742507607307.png

• הוסף לסימניות
משהו טיפולי. או פסיכולוג או יותר בסגנון טיפולי יופי

• הוסף לסימניות
רהיטים
אבל העיגולים מזכירים שרשרת פנינים, אז אולי תכשיטים

עריכה: הסתכלתי על זה שוב, ופחות נראה לי מה שכתבתי.
אבל זה מה שהיה נראה לי במבט ראשון.
אז אני לא מוחקת :)

• הוסף לסימניות
לפני שאני עובר על כל השרשור מוסיף ספוילר עם ניחוש משלי,
חנות רהיטים או חנות שקשורה לכיורים
סתם כך מעריך אותך על הלייק שאתה מפרגן לכל אחד זה ממש לא קל...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
עיצוב פנים / משהו טיפולי

• הוסף לסימניות
אוטוטו מעלה גירסא משופצת!
זה יקדם את התשובות וההארות.
אשמח שתגידו על הגירסא החדשה מה היא נראית.
---
הלך המנגל!
:p

צפה בקובץ המצורף 1927830
הייתי ממליצה לקרב את שני חלקי הלוגו, הם מידי נפרדים ונתפסים כשני אובייקטים שונים, מה שמפריע בעין

• הוסף לסימניות
רושם של קליניקה, ספת פסיכולוג ותאורה שאמורה לרכך את האוירה או "לשפוך אור" על הדברים שעולים...

• הוסף לסימניות
רושם של קליניקה, ספת פסיכולוג ותאורה שאמורה לרכך את האוירה או "לשפוך אור" על הדברים שעולים...

זה מה שבאתי להגיד הוצאת לי את המילים....:sne:

יש כאן ספה - נינוחות, ותאורה מעל - להקרין אור וחמימות בשיח שעולה..., מתחבר לי בראש עם עולם הטיפול/ייעוץ וכו'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה