כללי מה משדר לכם הלוגו?

• הוסף לסימניות
ערב טוב,
אנחנו בהתלבטות אם הלוגו מספיק משדר את הנושא, כיון שמדובר בעסק ייחודי יחסית אנחנו חייבים לבדוק שהוא משדר בדיוק ולא מבלבל ברעיונות דומים אך שונים במהותם, לכן אני לא נותנת את הבריף ואשמח לתשובות מכם, מה הוא משדר לכם.

תודה רבה, זאת פשוט עזרה!

נ.ב. יש לציין שקהל היעד הוא נשים ובנות בהפרדת קבוצות גילאים פחות או יותר...
סקיצה-1.jpg

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
זה קורסים לתיפוף על כדורים??

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תרפיה בתיפוף,
תיפוף טיפולי....?
אולי הכשרה ללימודי תיפוף?

• הוסף לסימניות
לי זה היה נראה כמו שיעור התעמלות חדשני המשלב ריקוד כדוור פזיו ותיפוף
לא בדיוק מסתדר לי במוח איך לשלב את שלושתם אבל כנראה זה המצאה חדשנית או משו...

• הוסף לסימניות
ברמה העיצובית
המילה BALL בתוך הכדור, לא יושב מספיק טוב...
לפחות לי נראה ככה

• הוסף לסימניות
לי זה היה נראה כמו שיעור התעמלות חדשני המשלב ריקוד כדוור פזיו ותיפוף
לא בדיוק מסתדר לי במוח איך לשלב את שלושתם אבל כנראה זה המצאה חדשנית או משו...
ווהאו, התגובה הקרובה ביותר!

• הוסף לסימניות
ברמה העיצובית
המילה BALL בתוך הכדור, לא יושב מספיק טוב...
לפחות לי נראה ככה
הלוגו עוד לא סופי, ממש ברמת הסקיצה
רציתי לראות אבל אם הוא משדר נכון ולא מבלבל, כי כמו שכתבתי וגם הבינה שיפקה, זה משהו חדשני, מרתק וכייפי

וזה בעצם שילוב של 2 תחומים ולכן הלוגו מעט מורכב...

תודה על כל התגובות!

• הוסף לסימניות
אהבתי בעיקר את הסלוגן!
אבל העיצוב מושלם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה