כללי מה משדר לכם?

• הוסף לסימניות
הוצאת ספרים.
אם הניחוש נכון, אז עדיף בלי הניקוד

• הוסף לסימניות
כתרים לכלות

• הוסף לסימניות
אוכל לשבת, היימישע סלטים..

• הוסף לסימניות
נתנו פה כבר החברה איזה 70 סוגי עבודות
אולי עדיף שאתה תגיד עבור מה זה ואנחנו נגיד אם יש התאמה

או שסתם אתה בוחן אותנו

• הוסף לסימניות
חברה לממכר תשמישי קדושה כגון ברכונים, זמירונים, תהילים, כריכות עור וכו'
החברה פונה לכלל הציבור ולאו דווקא למגזר ספציפי הסחורה בעלת אופי ייחודי ומוצרים ייחודיים.
סטייל בוטיק.

• הוסף לסימניות
כן, אם כי הצבעים לא מזכירים לי תשמישי קדושה...
האמצעי הכי מתאים...

• הוסף לסימניות
דווקא לדעתי הכי יפה התחתון משמאל

• הוסף לסימניות
צבעים של כחול-כסף יעשו את העבודה טוב יותר

• הוסף לסימניות
אם כך, אז ראיתי נכון! הייתי בוחרת את התחתון מימין, מתלבטת עם השמאלי.
יש משהו נקי בשמאלי, אבל גם העיטור בימני מוסיף הדר.
לשיקולך...‏‎ ‎

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוסיקה;1192549:
אם כך, אז ראיתי נכון! הייתי בוחרת את התחתון מימין, מתלבטת עם השמאלי.
יש משהו נקי בשמאלי, אבל גם העיטור בימני מוסיף הדר.
לשיקולך...‏‎ ‎

מה שתיארת זו בדיוק ההתלבטות שלי.
אשמח לשמוע דעות נוספות

• הוסף לסימניות
השמאלי למטה מתחבר טוב

הצבע הייתי משנה לכחול, בורדו,אולי סגול
והכתב בכסף / זהב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה