מה משתלם יותר?

• הוסף לסימניות
אני חושבת לצאת ללמוד עכשיו, ואני ממש מתלבטת - מה משתלם יותר מבחינת ביקוש ושכר- בדיקת תכנה או פיתוח אפליקציות?:rolleyes:

• הוסף לסימניות
אולי קודם תחשבי מה מתאים לך אישית יותר?...
אם מישהו היה שואל אם ללמוד C# או JAVA - כאן זה באמת נכון להעמיד שאלה לגבי ביקוש בשוק העבודה. אבל את שואלת לגבי שני תחומים שיש ביניהם שוני יותר מהותי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י s976;1926097:
אולי קודם תחשבי מה מתאים לך אישית יותר?...
אם מישהו היה שואל אם ללמוד C# או JAVA - כאן זה באמת נכון להעמיד שאלה לגבי ביקוש בשוק העבודה. אבל את שואלת לגבי שני תחומים שיש ביניהם שוני יותר מהותי...

נכון, אבל שני התחומים האלה יכולים בהחלט להתאים לי ואני רוצה, מלבד סיפוק ואתגר, עבודה ששכרה בצידה, ולכן אני שואלת מה יותר משתלם.

• הוסף לסימניות
עוד נקודה למחשבה: יש לזכור שהשוק ישתנה כאשר תסיימי את הלימודים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יהודהלה;1926197:
עוד נקודה למחשבה: יש לזכור שהשוק ישתנה כאשר תסיימי את הלימודים.

טוב, בתחום המיחשוב השוק משתנה כל הזמן, אז איך אפשר להחליט מה ללמוד?:(

• הוסף לסימניות
מבחינת ביקוש נראה לי שיש הרבה יותר ביקוש לפיתוח אפליקציות.
זה תחושה אישית, לא מידיעה.

• הוסף לסימניות
אז ככה - כללית, תחום הפיתוח משתלם כספית הרבה הרבה יותר מתחום הבדיקות.
תחום של פיתוח האפליקציות בימינו מבוקש מאוד מאוד. ואפשר בהחלט להרוויח מצויין! (תלוי כמובן במידת שביעות הרצון מהעבודה שלך וכו', אבל זה ככה בכל מקצוע)
חוץ מזה - לא נראה לי שמבחינת ביקוש השוק ישתנה כ"כ תוך שנה.
אחרי הכל, בודקת תוכנה זה אחת לכמה מפתחים בד"כ , כך שביקוש לפיתוח יהיה גבוה יותר בכל מקרה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה