עזרה מה מתאים לתת לטיסה

• הוסף לסימניות
חברה טובה שטסה
אני רוצה לשלוח לה גם לטיסה וגם לארגן לה משהו בבית לחזרה.
מה יכול להיות מתאים?
אשמח לקבל רעיונות

• הוסף לסימניות
חברה טובה שטסה
אני רוצה לשלוח לה גם לטיסה וגם לארגן לה משהו בבית לחזרה.
מה יכול להיות מתאים?
אשמח לקבל רעיונות
כרית צואר
תפילת הדרך לטיסה מעוצבת עם שוקולד
פנקס לרישום יומן מסע בתוספת עט

• הוסף לסימניות
רוכבת על האשכול

ברצוני לשלוח מנה שיחכה לחברתי כשהיא תגיע (בהפתעה) יש רעיונות?

• הוסף לסימניות
יש בסטימצקי, מקווה שעוד קיים, כמין חוברת מכתבים כזו, מעוצבת יפה ומזמין. כתוב לה שם ממי המכתב ומתי לפתוח.
מאוד כיף לקבל כזה דבר לדעתי.
קשה קצת להסביר מה זה.
תנסי לבדוק שם.

אוזניות לזמן הטיסה אולי גם רעיון.

ותמיד כיף לקבל משו שיהיה לה שימושי לזמן שתהיה שם-צעיף אם זה מקום קר, למשל.
אם טסה להרבה זמן אז מילון של שפת המקום..

• הוסף לסימניות
שתי חברות שלי טובות טסו שנה שעברה
לאחת קניתי ערכה לטיסה עם תמונה
לשניה קניתי מטען נייד עם תמונה
המטען היה הרבה יותר מוצלח!
כתבתי לה על זה כשהלב כל כך אוהב המרחק רק מקרב
אם היא נוסעת באל על יש דבר שנקרא מתנה מהשמים שמזמינים מראש מאל על והם נותנים לה באמצע הטיסה
בהקשר למשהו שיחכה לה בארץ כשאחותי חזרה לארץ חברות שלה הכינו לה מתנה בחדר קרטון ענק של מקרר ובתוכו קרטון יותר קטן ובתוכו יותר קטן עד גודל של קופסת גפרורים שבתוכה היה דף שהיה כתוב עליו חיכינו לך...
ובהקשר למנה שתחכה בהפתעה לחברה שלי שמו סושי בחדר מפיצהלה היא מאד נהנתה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה