התייעצות מה נדפק עם האתר של יד 2

• הוסף לסימניות
איך הגיוני אני הרגע מנסה לחפש נגיד ריהוט
מופיע לי כמות תוצאות והיא משוכפלת ז"א שכל תמונה מופיעה שוב ושוב
אין מבחר הסינון על הפנים

• הוסף לסימניות
אני שיגעתי להם את השכל במייל
שלחתי להם עשרות פניות כדי שיעשו שמוצר יפתח בכרטיסיה חדשה
ואחרי כמה ימים הם הגיבו שזה סודר...

אז מומלץ לנסות לשגע אותם

• הוסף לסימניות
דווקה כשאני רואה מוצר עם כמה תמונות
אז כל תמונה נפתחת בכרטסיה חדשה שזה חופר לגמרי
ז"א הם פתרו את הבעיה שלך ויצרו באג חדש

• הוסף לסימניות
גם בתחום הרכב השתגע לגמרי האתר הזה...
אין אפשרות לראות תאריך העלאה של מודעות, ועוד שאר באגים משונים ולא ברורים.
למה לא לאפס הכל ולחזור למה שהיה פעם ???
שדרוג שהרס את כל האתר בלי שום סיבה....:devilish::devilish:

• הוסף לסימניות
איך הגיוני אני הרגע מנסה לחפש נגיד ריהוט
מופיע לי כמות תוצאות והיא משוכפלת ז"א שכל תמונה מופיעה שוב ושוב
אין מבחר הסינון על הפנים
גם אני ככה.
לא הבנתי למה הם חירבו את האתר,
א"א להשתמש בו!

• הוסף לסימניות
שידרגו את האתר ממש לרעה
הפסקתי כמעט קליל להשתמש בו מרוב החידושים שהרסו אותו
חבל, רק קלקלו.
ועכשיו אני רואה שאני לא היחידה
נראה לכם שיש מה לעשות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה