דרוש מידע מה נועלת ילדה עם מדרסים בקיץ?

• הוסף לסימניות
בחורף האחרון עשינו לביתי בת ה12 מדרסים והיא נועלת נעלי ספורט,
האם יש פתרון לקיץ?
או שמעתה ואילך היא צריכה ללכת עם נעלי ספורט?

• הוסף לסימניות
כשהלכתי לעשות מדרסים זוכרת שאמרו לי שיש אופציה לעשות מדרס מיוחד שכמובן יקר יותר ונכנס לכל נעל ולא רק ספורט.
ככה זכור לי, לא ניסיתי, אז לא יודעת בדיוק...

• הוסף לסימניות
אין הרבה ברירה.
ספורט. אפשר סניקרס [אבל רק כאלו שיש להם מספיק עומק להכניס את המדרס כמובן.
יש סנדלים סגורות מאחורה ומקדימה [יותר לנערות, ממידה 35 בערך], ראיתי בנות עם מדרסים שהלכו עם סנדל כזה והמדרס בפנים

• הוסף לסימניות
אין הרבה ברירה.
ספורט. אפשר סניקרס [אבל רק כאלו שיש להם מספיק עומק להכניס את המדרס כמובן.
יש סנדלים סגורות מאחורה ומקדימה [יותר לנערות, ממידה 35 בערך], ראיתי בנות עם מדרסים שהלכו עם סנדל כזה והמדרס בפנים

סנדל נורמלי מתאים לילדה או נראה של נשים מבוגרות?
והאם מדרסים זה לתמיד או שיום אחד היא תוכל לזרוק אותם?

• הוסף לסימניות
גם תלוי מה הסיבה למדרסים.
יש מקרים שנעל ספורט הכי עדיפה.
נראה לי של מקרה לגופו...
לדוג' אני יודעת שבמקרה שלי לא רצוי ללכת עם נעל אחרת באופן שוטף...

• הוסף לסימניות
בעיקרון מדרסים נראה לי היא תצטרך כל החיים כנראה.
אך צריך להחליף כל כמה שנים את המדרס כי הוא כבר נהיה לא טוב...
תלוי בסוג המדרס שקניתם. יש מדרסים שמחזיקים קצת יותר, אבל גם אותם צריך להחליף...

• הוסף לסימניות
נראה לי ש hbecker@ התכונה לכזה דבר

hbecker@ תקני אותי אם טעיתי:rolleyes:

Girls-Sandals-Full-Size-Summer-Kids-Shoes-Closed-Toe-Cutout-Spring-Children-Sandal-3-colors-Princess.jpg

• הוסף לסימניות
כשהלכתי לעשות מדרסים זוכרת שאמרו לי שיש אופציה לעשות מדרס מיוחד שכמובן יקר יותר ונכנס לכל נעל ולא רק ספורט.
ככה זכור לי, לא ניסיתי, אז לא יודעת בדיוק...
בעקרון, זה תלוי ברוחב הרגל והמדרס.

מה שכן, כשקניתי בגלית בירושלים אמרה לי מוכרת בעלת נסיון, שרק נעלי שרוכים מחזיקות את הרגל על המדרס כמו שצריך.
והאמת? היא צודקת. לגמרי.

• הוסף לסימניות
סנדל נורמלי מתאים לילדה או נראה של נשים מבוגרות?
מניסיוני- דוקא בעתיד היא תצטרך אותם הרבה יותר...
(בהריונות וכד' וגם בגילאים מבוגרים יותר)
וכל התחליפים לנעל ספורט לא שווים הרבה, המדרס לא עוזר אם הנעל לא מחזיקה את הרגל
(למרות שהמדרס שלי מאוד דק ויכול להכנס כמעט לכל נעל)
אני מעדיפה לנעול בחלק זמן נעלי פיתה איכותיות בלי מדרס מאשר נעל לא ספורט עם מדרס.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה