מה נותנים לבוס לכבוד פורים

• הוסף לסימניות
הפחתת שעות

• הוסף לסימניות
כאלו שאלות לא שואלים בפרוג.
כאן מקובל רק לקבל מהבוס, לא לתת לו.
היית צריך לשאול איזה חופשה מגיע לך על פי חוק, וכמה כסף אפשר עוד להוציא מהבוס בלי לעבוד על פי חוק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;736315:
כאן מקובל רק לקבל מהבוס, לא לתת לו.
היית צריך לשאול איזה חופשה מגיע לך על פי חוק, וכמה כסף אפשר עוד להוציא מהבוס בלי לעבוד על פי חוק.

מסכנה.....

איך אני מרחמת על אנשים ששואבים את סיפוקם מלראות שחורות:rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;736320:
מסכנה.....

מה קרה לך, את לא מבינה בדיחות? מרגישים בנימה של הכתיבה שזה היה סתם אירוניה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;736320:
מסכנה.....

למה את רואה שחורות על אנשים שרואים שחורת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;736315:

אני רואה שצדקתי, עדיין לא היתה תשובה אחת לשאלה ששאלת !

• הוסף לסימניות
השאלה מי הוא ומה הוא...
אצל אבא שלי שהוא בוס להרבה עובדים... שנה אחת הם התאגדו וקנו לו איזה כלי למטבח, לא זוכרת מה זה היה..
אבל ברמת העיקרון משהו לבית, לא נראה לי מתאים להביא משהו מאוד אישי...
אלא אם כן מתאגדים כל העובדים יחד ואז זה לא מאדם אחד וזה נראה אחרת.
האמת שכמעט אף פעם לא הביאו לאבא שלי מתנות רק בשמחות/אירועים של הילדים או שכולם אספו כסף וקנו משהו לזוג או שהביאו כסף...
בכל אופן העיקר הכוונה ותשומת הלב...

בהצלחה ופורים שמח...

• הוסף לסימניות
לאיזה סכום הכוונה?

• הוסף לסימניות
במקום העבודה הקודם שלי, עם 5-6 עובדות, היה מקובל לאסוף סכום מסוים מכל עובדת ולקנות עיצוב מוכן, יפה ומכובד, באחת החנויות שמוכרות עיצובים מוכנים.
גם לטעמי זה לא המקום למשלוחים אישיים יותר מדי...

(וסתם לתשומת לבכם, זה למרות שהבוס הזה לא נתן לנו את כל הזכויות הקבועות לעובדים בחוק, רחוק מאד מכך :p)

• הוסף לסימניות
אנא, במטותא, לא וופלים ועיצובים מעצבנים מלאי צלופנים...
עיצוב פירות- פצצה!! בשילוב פרלינים- אגדה!!
הזמנתי היום לבוסים שלי וזה יצא מדהים.

• הוסף לסימניות
אנא, במטותא, לא וופלים ועיצובים מעצבנים מלאי צלופנים...
עיצוב פירות- מקסים!! עם שילוב של פרלינים- אגדה!!
הזמנתי היום לבוסים שלי וזה יצא מדהים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה