מה ניתן לעשות נגד חתולים?

• הוסף לסימניות
אני גרה בקומת קרקע, ונכנסים לי חתולים, שמעתי שיש אבקה שמבריחה אותם, אולי מישהו
יודע במה מדובר ומה אפשר לעשות?
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
חפשי, היו על זה כמה אשכולות, מייאו!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רעמית;1357303:
עושים קישטה

זה לא עוזר...

הן חצופות, נכנסות למטבח ועושות "טועמיה" מכל דבר. אצל חמותי הן פשוט מצטרפות לסעודת שבת, זה לא מי יודע מה אסטתי...

• הוסף לסימניות
באמת???
איזה פחד, אני עוברת לדירת קרקע עוד מעט, זה כזה רציני?????????????????
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

• הוסף לסימניות
אולי תשאירי להן חלב בחוץ, ככה שהן לא תראינה צורך להכנס.
איכככככככסה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רעמית;1357326:
אולי תשאירי להן חלב בחוץ, ככה שהן לא תראינה צורך להכנס.
איכככככככסה!

החתולות כבר מזמן הרחיבו את התפריט. חלב? זה לא פירמה...

הן אוהבות כמעט הכל ...

• הוסף לסימניות
ללמוד לסגור את הדלתות שפונות לחצר באופן קבוע.

יש לי צנור מים בחצר, וכל פעם שהייתה נכנסת חתולה היינו משפיריצים עליהם זרם מים רציני, הם פשוט הפסיקו להגיע

• הוסף לסימניות
תשפכי אקנומיקה בפתח שממנו הן נכנסות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוסטר;1357336:
ללמוד לסגור את הדלתות שפונות לחצר באופן קבוע.

יש לי צנור מים בחצר, וכל פעם שהייתה נכנסת חתולה היינו משפיריצים עליהם זרם מים רציני, הם פשוט הפסיקו להגיע

זה מעניין כי ידוע שלחתולה יש זכרון קצר מאוד, הן 'שוכחות' וחוזרות שוב ושוב. חמותי מה לא נסתה לעשות... אב אולי אצלכם החתולות אינטלגנטיות...

• הוסף לסימניות
אני שופכת מדי תקופה כמות גדולה של אקנומיקה והן נעלמות עד הפעם הבאה...

• הוסף לסימניות
ידוע שאבקת פלפל שחור חריף מסלק אותן.בהצלחה בהתמודדות.

שמעתי שעכשיו זו תקופת ההמלטות שלהן.מכירה מקרוב על כמה שלאחרונה המליטו אצלהם בבית בתוך הארון.ומאד קשה לסלק אותן במצב כזה....
לכן כדאי להעיף אותן כמה שיותר שלא יכנסו לבית.

• הוסף לסימניות
אני חושש שאם אני ישפוך אקנומיקה יזהו מי החתולים לפי הכתמים הלבנים שהם יקבלו..:D:D:D

• הוסף לסימניות
לי נגמרים המקלות כביסה מידי עונה
יש לי שכנה שאוהבת חתולים יותר מבני אדם, הבעיה היא שהיא גרה בקומה שניה ואני בקרקע, אז כל חתולה שמתקרבת לאזור של החלון כשאני תולה כביסה חוטפת אטב
היום ב"ה זה כבר לא קורה כי הם כבר למדו (לא) להכיר אותי
אגב אצל אח שלי זה עובד יפה עם קליקסים:D

• הוסף לסימניות
מנסיון.הפתרון היחיד הוא רשת לכל החלונות והפתחים בבית. בפתח שפונה לחצר יש קפיץ שסוגר את דלת הרשת אם משהוא שוכח.

• הוסף לסימניות
כבר כתבתי באשכול דומה בעבר, יש מן בקבוקון בגודל של בקבוקון טיפות אוזניים, בעל ריח נוראי ואיום, אבל זה הדבר היחיד שהציל אותנו מחתולים בקומת קרקע.
כפי שכבר ציינתי, לצערי איני זוכרת את שמו, או היכן ניתן להשיגו.
תנסי לחפש בטמבור או בבתי מרקחת.

אבל שתדעי שבהחלט יש חיה כזו!

• הוסף לסימניות
אני לא מגרש אותם מהחצר, כל עוד הם לא מקימים התנחלות קבועה!
אם יש חתולים - אין נחשים!

• הוסף לסימניות
יש בטמבור רעל לחולדות שניתן להישתמש בו גם נגד חתולים, רק שצריך להכניס אותו לחתיכת בשר.

• הוסף לסימניות
ורק תזהרו מארגון "צער בעלי חיים"
אנחנו כמעט הסתבכנו איתם!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ARTLINE123;1357683:
יש בטמבור רעל לחולדות שניתן להישתמש בו גם נגד חתולים, רק שצריך להכניס אותו לחתיכת בשר.
ולהזהיר היטב את הילדים/להשגיח עליהם באלפי עינים מפני ה"סוכריה הכחולה" הזו!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה