מה ניתן לקנות?

• הוסף לסימניות
מה ניתן לקנות לחברה קרובה שהיתה לפני לידה ו.... ל"ע :confused:

• הוסף לסימניות
כל מה שהיית קונה ליולדת.
ז"א - קרם גוף, בושם, מגבות, מצעים, ספר טוב.
כל דבר שיכול לפנק אותה.
אני יודעת על אמא שהכינה לבת שלה כאשר חזרה מבית חולים אליה, עם ידיים ריקות,
חדר עם מצעים חדשים וסלסלה מלאה פינוקים של שוקולדים וקרמים.

• הוסף לסימניות
שובר מתנה בחנות אהובה עליה, שתתפנק לעצמה..

• הוסף לסימניות
תלוי בתקציב..
אבל חופש זוגי חלומי, נראה לי המתנה האולטמטיבית.

• הוסף לסימניות
לא נראה לי נופש כ"כ...
אני פעם הלכתי לבקר חברה שחיכתה לתאומים ושניהם ל"ע(ב"ה זכתה אח"כ למשפחה ברוכה-הם היו הראשונים)והיא שמחה לביקור(לא הבאתי כלום האמת...)והראתה לי שבעלה קנה לה תכשיט חדש ל"לידה" ואמרה לי-מה, לא מגיע לי? אני ילדתי, ואינני ח"ו אשמה שהם לא חיו...אמרתי לה שהיא צודקת ובלבי חשבתי שכל הכבוד לבעל החכם!

• הוסף לסימניות
נראה לי שזה הכי ברור ובסיסי. לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי בן שימול;1511336:
נראה לי שזה הכי ברור ובסיסי. לא?

לאו דווקא...לעתים כ"כ שקועים בצער, בעיקר כשהיו ראשונים ועוד שניים...שלא זוכרים...א"א לדון.

• הוסף לסימניות
היא צריכה הכי תמיכה שבעולם.
וחופש זוגי או כל פינוק אחר זה הדבר לדעתי הכי חכם!!!!
(ואם את מעונינת יש לי דברי חיזוק מאת הרב פינשטיין)

• הוסף לסימניות
בנופש יש מעלה גדולה, ומאידך גם חיסרון גדול.

המעלה היא שעכשיו זוג כזה צריכים את כל הרוגע והחום שרק שייך, להיות ביחד לבד, בכדי להשתחרר ממה שקרה ולהתחיל מחדש וכו'.
החיסרון הוא שלעיתים זה יכול להכניס אותם בתוך עצמם.. כך שישנם זוגות שהכי טוב בשבילם זה שיגרת חיים זורמת שתשכיח מהם את מה שקרה. ולכן המתנה אמורה להיות מתנה רגילה, קצת יותר מושקעת שתחפה על מה שקרה, אבל להמשיך את החיים. לא להתקע באיזה צימר זוגי [גם חלומי] ולחשוב יותר מידי על העבר הלא נעים...

• הוסף לסימניות
תקני לה מה שנראה לך שישמח אותה.
העיקר שתהיו רגישים -
תתנו לה יחס טוב (ואל תתעלמו ממנה)
אל תבכו לה בטלפון את כל הצער של החיים שלכם.
זה ניסיון, יש חיים אחרי ברוך השם.
בהצלחה:)

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שהיא התכוונה למשהו בסדר גודל של נופש זוגי אבל לדעתי נופש זוגי יכול להיות דבר ממש מתאים. אם לא מתאים לזוג- שלא יסע או שידחה לאח"כ.

מה שכן- כמו שכתבו לך מתנות מפנקות או שובר לאורחה זוגית במסעדה אם הם בקטע של מסעדות.
אפילו יום טיול קצר לאיזשהוא אתר מענין- כרטיס כניסה לאתר כלשהוא שאת יודעת שמתאים לה להנות שם.

והכי הכי - להיות לידה מתי שצריך וכמה שצריך ולא יותר....
כל הכבוד לך על הדאגה.

• הוסף לסימניות
לפעמים המתנה הכי גדולה למישהו שחווה קושי כלשהו זה הקשבה!!!
לאנשים אין סבלנות לשמוע את הצרות של השני ותמיד ינחמו את המספר בצרות שלהם או יעבירו את הנושא
תנו לו לדבר! תנו לו להוציא את הכאב והמוגלה החוצה! אם אין לכם משהו להגיד כדי לחזק אל תגידו!
האמירות של האנשים וה"חיזוק" באמונה שהכל משמים מקוממות יותר מהכל כי הוא גם יודע מזה
יש משפטים שהנפגע יכול להגיד את זה לעצמו כדי להתחזק אבל אם מישהו יגיד לו את זה הוא יפגע ביותר
אל תלחשו מאחורי הגב כי הוא לא נהיה חרש בגלל מה שעבר ושומע היטב את הלחשושים ואל תסתכלו עליו בעיני עגל כדי לחפש את הקרניים שאולי צמחו לו, תתייחסו אליו כרגיל למרות הדפיקות לב
בשורות טובות!

• הוסף לסימניות
לדעתי פשוט תשאלי אותה מה ישמח אותה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה