כללי מה ניתן לשפר? | חוו"ד

• פותח הנושא od
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
תודה

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    1.6 MB · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
כיוון יפה.
אבל דבר ראשון נא לדלל את כמות הפונטים.
לשם מה הקו הלבן סביב הארון? הארון חתוך בצורה לא יפה.

• הוסף לסימניות
התמונה למעלה זקוקה לעיבוד
צריבת הארון, ניקוי הרצפה מלכלוכים בצד המיטה, הסרת ניילון הפצפצים הזרוק שם
הייתי מחפש גם תמונה טובה יותר כשהמזרון ללא ניילון (בטח ללא כיתוב המילה רהיטל עליו)

כדאי לסדר את הטקסט טוב יותר
כל אחד אוהב - את הפינה שלו וכד'
ככ פחות סוגי פונט יועיל

תן לתמונות למטה מעט צל תחתון כדי שלא ירחפו באויר
תמונת הארון שם קטומה בפינות נסה למצוא אחרת

• הוסף לסימניות
הכיוון מיוחד וברור
מצטרפת להנ"ל
לי הפריעה המיטה הצרה, היא לא מגרה בתור פרסומת למרות שהיא מאד יפה.

• הוסף לסימניות
כללי, כיוון יפה מאד.
תורידי כמות פונטים
ואת התמונות למטה, בתוך משהו, הם קצת תלושות.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם.
אכן צריבת התמונה אינה מושלמת עדיין בפינה למטה, ואעבוד על כך. בכל אופן, הפס הלבן מדגיש את הארון על הרקע למעלה, וזו מטרתו.

• הוסף לסימניות
אם זה אמור לשדר יוקרה זה אמור להיות:
עמוד שלם
מעט פונטים ומעט טקסט
דף מאוד נקי

בקיצור - הרעיון הכללי יפה וטוב, אבל - חסר פה סטייל

הצריבה של הארון - במקום לצרוב לא טוב ואז לתקן, למה לא לצרוב כמו שצריך מההתחלה? זה ארון עם קוים ישרים יחסית, זה לא מסובך.
והקו הלבן באמת לא נראה במקום - אפשר לתת רקע בהיר שידגיש

• הוסף לסימניות
הרעיון יפה, הביצוע- הערות הקודמים
הקו הלבן עושה את הארון תקוע.

• הוסף לסימניות
מסכימה עם הנאמר מעלי, וחסר רווח אחרי הנקודותיים במילה בתאום.

• הוסף לסימניות
יתכן וכבר העירו על זה, לא קראתי התגובות
שני דברים לענ"ד:
הקו הלבן הסובב על הארון - מיותר
הצמדתו של הטקטבכתב יד (לקראת החגים) לרקע האדום - תרחיק - יותר יפה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;296430:
מההתחלה? זה ארון עם קוים ישרים יחסית, זה לא מסובך.
והקו הלבן באמת לא נראה במקום - אפשר לתת רקע בהיר שידגיש
ובכלל, נראה שזה רקע לבן ואחיד, לא? אז לחיצה אחת בפוטושופ עם כלי המחק עם הכוכבית יוריד אותו בשניה!

• הוסף לסימניות
הדבר הראשון שהפריע לי זה כמות הפונטים...
כמה!!!!!!
לדעתי במודעה כזו קטנה אסור שיהיו יותר משלוש פונטים במקרה הדחק - אצלך ספרתי ארבע - וזה ממש לא מקרה הדחק...
אני הייתי מסתפקת ב"אקסטרים" לכל המודעה. מקסימום מוסיפה כתב יד (קצת יותר זורם, צריך ניגודיות).
בנוסף הטיפוגרפיה צריכה שיפור באופן כללי. לצמצם רווחים בין שורות, לעשות אותה קצת יותר מעניינת מ"יישור לימין/לשמאל/למרכז/לשני צדדים - כל התשובות נכונות במודעה אחת".
לדוגמא: בכותרת הייתי מצמצמת את הרווח בין השורות, את המילים "כל אחד", הייתי עושה במשקל בינוני, את המילים "מושלמת, שוקעת, איכותית" הייתי עושה כל אחת בשורה נפרדת ב"אקסטרים לייט" כשהם ביישור בלוק שמתחיל מתחילת הש' של "שלו" עד ה-ו'. אומנם זה ייצור לך שלוש שורות אבל עם צמצום הרווחים זה יסתדר.

חוץ מהטיפוגרפיה:
1. לעבד תמונה למעלה ולהוריד את הקו הלבן. לגזור את הארון יותר טוב (לא במטה הקסם...).
2. התמונה של הספה הקטנה ליישר.
3. להוסיף רווח אחרי הנקודותיים ולהוריד רווח לפני המקף במספר טלפון.
4. לטקסט "לקראת החגים וכו'" נראה לי שנכון יותר להשתמש בפלאח, זה ייתן יותר מקום לשתי תיבות הטקסט וארבע התמונות שגם ככה נדחסות... (וגם כשיגמרו המבצעים תוכלי פשוט להסתיר את השכבה ולהריץ את המודעה החדשה) תנסי לשים את זה על ריבוע בצבע שיעמוד על התמונה בחלקה התחתון.
סליחה שיצא ארוך...
בהצלחה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה