מה נכניס למסגרת? בואו נראה מה יש לכם להציע!

• הוסף לסימניות
הזמנו ארון ספרים מפואר לסלון וכהשלמה גם מסגרת גדולה תואמת. (מטר על 80 ס"מ)אבל - אנחנו מחפשים מה להכניס בה...
תמונת נוף? דיוקן?
צילום? ציור שמן?
לא כל כך מתמצאים במה שהולך היום
ונשמח מאד לשמוע הצעות של רעיונות למשהו יפה באמת. כזה שאפשר להתבונן בו כמה דקות טובות...

תודה מראש לכווולם!!

• הוסף לסימניות
לרוב דיוקן יהיה לאורך ונוף לרוחב. כך שאם חשבתם על תמונת רוחב, חסכתם התלבטות אחת.

מה הסגנון שאתם אוהבים? ציורי אווירה? (אפרת אילן למשל) מודרני? אבסטרקטי? ריאליסטי?

באיזה סגנון הספריה והסלון?

בהצלחה!
רחלי

• הוסף לסימניות
זה לגמרי עינין של טעם.
אני למשל אוהבת תמונות נוף דוקא.
אולי אם תצלמי את המסגרת והמקום יהיה קל יותר להמליץ לך.
תתחדשו ובהצלחה!

• הוסף לסימניות
נראה לי באמת לרוחב. סוג של תמונת נוף יפה, אבל משהו חי וברור. לא מרוח ומופשט שאתה צריך להסביר לאורח מה רואים כאן..
ציירים! תשלחו דברים יפים שעשיתם! אולי נרצה להזמין...?

• הוסף לסימניות
עכשיו אני באמצע תמונת סלון גודל 120 על 70
הרעיון שועלים הילכו בה
רואים את ירושלים כולה החומה, הבנוף מסביב בגווני בז' זהב
ויש כמה דמויות שנראות מבכות על החורבן ציור מאד יפה אבל יהיה גמור עוד חודש+

• הוסף לסימניות
הולכים לגלריה וקונים תמונה. עד כדי כך פשוט.
מה שכן, ראיתי בסלון בניברקי להחריד שעשו גבס כנל, קנו מדבקת קיר מסולסלת ושמו מנגנון שעון בפנים כך שהקיר נהיה שעון יחד עם המדבקה וכל השכנות התפעלו עד עילפון ובכלל.

• הוסף לסימניות
אפשר לברר אצלי.
תמונה בשילוב טכניקות בהזמנה אישית.
פרטים במייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

(ואם כבר בתמונות מיוחדות לבית עסקינן, אני בעוד כחודש בעזרת ה'
אגלה לכם על משהו חדש שאני משיקה..)

• הוסף לסימניות
טוב, לא בא לי שעון כזה ענק.. (כזכור, מטר על 80 ס"מ)
אולי תכוונו אותי לחנות מומלצת?

• הוסף לסימניות
ראיתי פעם אצל חברה
מסגרת תמונה ענקית 2מטר* 1 מטר,
בני היתה יצירת גבס מרשימה שחלקה מובלטת מהקיר וחלק חרוט בקיר.
היתרון: ללא תוספת צבע. רק עם תאורה מרשימה מעל הקיר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה