מה נסגר???

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אולי לסמן כנקראו?

• הוסף לסימניות
לא ראיתי התראות.
רק סימונ'ציק אדום למעלה שם. נו.
מילא

• הוסף לסימניות
גם אותי

• הוסף לסימניות
חחחחחחח הצחקת אותי.
מצטרפת למלינים.
למה אני מקבלת התראה על משהו שלא ביקשתי והוא גם לא מעניין אותי?
סמנתי כלא נקרא אבל כל מאמר חדש זה קופץ שוב.
ממש כפיית מאמרים.:confused:...

• הוסף לסימניות
אולי תקראו את המאמרים וזהו????

• הוסף לסימניות
אולי תקראו את המאמרים וזהו????
את בעצם מציעה שניכנע לטרור? לעולם לא!
זה לא מוסרי לכפות את הכוח שלהם עלינו, רק בגלל שיש להם את האמצעים לכך. כאות הזדהות עם החלשים, לא אקרא אותם.

• הוסף לסימניות
את בעצם מציעה שניכנע לטרור? לעולם לא!
זה לא מוסרי לכפות את הכוח שלהם עלינו, רק בגלל שיש להם את האמצעים לכך. כאות הזדהות עם החלשים, לא אקרא אותם.

:D:rolleyes:
אז זו בעצם מחאה מול הכתבות החדשות??

נראה לי שזה בגלל שזה חדש וכדי שישימו לב עליהם
ואח"כ כבר יבטלו את העיניין

• הוסף לסימניות
:D:rolleyes:
אז זו בעצם מחאה מול הכתבות החדשות??

נראה לי שזה בגלל שזה חדש וכדי שישימו לב עליהם
ואח"כ כבר יבטלו את העיניין
זו לא מחאה, זה עניין עקרוני.
באופן אישי אני לא אשת מחאות.
אבל מאחר והם הביאו את זה לפתח דלתי, אני מוחה.
ושמישהו ימצא פתרון זה נורא מרגיז!!

• הוסף לסימניות
מי שזה מעצבן אותו - שיבטל את ההתראות על המאמרים בהעדפות התראה בפרופיל שלו.
לא חשבתם על זה?
:)

• הוסף לסימניות
גם אצלכם הפסיקו ההתראות על המאמרים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה