דרוש מידע מה נקרא מעשן

• הוסף לסימניות
סיגריה אחת.
יש כאלה ששואלים על שנתיים ויש כאלה על 5.

שלא תחלמו לשקר להם, זה מסוכן שלא נדע.

• הוסף לסימניות
פשוט תגידו להם: 3 סיגריות לשבוע.
את יכולה לשאול בכמה זה מעלה את הפרמיה.
וכמובן לקבל הצעות ממספר חברות, ולראות מי נותנת לך את ההצעה הזולה ביותר.

• הוסף לסימניות
יש מעשן / לא מעשן.
אין באמצע.
הפרמיה בקטגוריה הראשונה גבוהה בהרבה.

• הוסף לסימניות
לא מענין אותם כמות, מספיק סיגריה אחת ל....
אם את לא מעשן בכלל מעולה ואם אפילו לעיתים נדירות זה כלול בגדר המעשן.

• הוסף לסימניות
יש מעשן / לא מעשן.
אין באמצע.
זה ממש ככה
emoji_u1f44d.png

• הוסף לסימניות
החשש ל"ע במקרה שצריך לממש את הפיצויים
אם הם מוצאים ראיה שהנפטר עישן (אפי' פעם אחת) בשנתיים האחרונות
הם יכולים להוריד מהם את חובת הפיצויים.

שמעתי פעם על סיפור, שבשבעה עצמה, הגיע אחד לנחם את המשפחה, עם כיפה סרוגה, אמר שהכיר את הנפטר וכו' וכו', ואיך שהוא הוא הצליח ע"י דיבוב להקליט שהנפטר היה מעשן אחת לכמה חודשים... והמשפחה הפסידה... ל"ע.

• הוסף לסימניות
מאתר AIG

סיגריה אלקטרונית – היבטי ביטוח
חברות הביטוח בעולם מחשיבות את השימוש בסיגריה אלקטרונית כעישון לכל דבר, ומתייחסות אל המשתמשים בהן כאל מעשנים של סיגריות רגילות.
הצהרות הבריאות בהן יש התייחסות לעישון, כוללות גם את השימוש בסיגריה אלקטרונית.

• הוסף לסימניות
אני עשיתי לאחרונה ביטוח חיים למשכנתא ואני מעשן חצי בערך חצי קופסה ביום והדבר לא נקרא מעשן אלא קופסה
תודה רבה

• הוסף לסימניות
לא הבנתי,
מי אמר לך שזה תקין לכתוב לא מעשן על כזו כמות?
אחרים כאן באשכול כתבו אחרת...

• הוסף לסימניות
הסוכן שלי שאל אותי בטלפון כמה אני מעשן ואמרתי לו תאמת וענה לי שזה בסדר ולא מהווה בעיה

• הוסף לסימניות
חברה אני מעלה עוד מעט תשובה מהסוכן שלי עם הדף המפורט של הביטוח שלי ותוכלו לראות בעצמכם האם אני צודק או לא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה