לא יודע מי ערך לך את הביטוח, אבל חשוב מאוד לדווח לחברת הביטוח שאתה מוגדר כמעשן. אחרת, במקרה תביעה, עלולה להיות בעיה בקבלת הכיסוי. ממליץ לשקול עדכון הפוליסה בהקדם. אתה מוזמן לפנות אליי, אשמח לסייע.אני עשיתי לאחרונה ביטוח חיים למשכנתא ואני מעשן חצי בערך חצי קופסה ביום והדבר לא נקרא מעשן אלא קופסה
תודה רבה
לא מסכים איתך.צריך לדעת שלא משנה אם המבטוח שיקר לחברה או הסוכן שיקר לחברה, או שבכלל לא היה שקר אלא חוסר הבנה וכדו', זה כבר הופך את הביטוח ללא רלוונטי.
לכן חשוב מאד לדעת את ההגדרה.
עם זאת אחד שעישן ב24 חודשים האחרונים סיגריה אחת, או אפי' 2 קשה לי להאמין שמישהו יגדיר אותו כמעשן. אלא אם זה ראיה לזה שהוא מעשן יותר. או שהוא עלול לעשן יותר.
אז על איזה חלק אתה לא מסכים?לא מסכים איתך.
סוכן טוב, שמכיר היטב את חוקי חוזי הביטוח, יודע איך לפעול גם במקרים כאלה ולהוציא למבוטח את הכסף שמגיע לו.
זו בדיוק אחת הסיבות למה כדאי לעשות ביטוח דרך סוכן שמבין את החוקים, לפעמים אפילו יותר מהחברות עצמן.
נכון שלפי החוק היבש, אם נמסרו פרטים לא נכונים לחברת הביטוח, היא לא חייבת לשלם.אז על איזה חלק אתה לא מסכים?
אני מדבר לפי החוק היבש. אם הפרטים שנמסרו לחברה לא נכונים אז הם לא חייבים כלום. משפטית.
אתה לא מסכים?
אוקיי.נכון שלפי החוק היבש, אם נמסרו פרטים לא נכונים לחברת הביטוח, היא לא חייבת לשלם.
אבל בפועל, יש לא מעט מקרים שאנשים הצהירו שהם לא מעשנים, ובסוף התברר שכן עישנו, ובכל זאת קיבלו את הכסף.
זה תלוי בנסיבות, בניסוח הפוליסה, ובמי שמייצג את המבוטח מול החברה.
לא יכול להרחיב כאן מעבר לזה.
אז למה אתה ממליץ לו לעדכן ביטוח אם אז אמרו לו שזה בסדרנכון שלפי החוק היבש, אם נמסרו פרטים לא נכונים לחברת הביטוח, היא לא חייבת לשלם.
אבל בפועל, יש לא מעט מקרים שאנשים הצהירו שהם לא מעשנים, ובסוף התברר שכן עישנו, ובכל זאת קיבלו את הכסף.
זה תלוי בנסיבות, בניסוח הפוליסה, ובמי שמייצג את המבוטח מול החברה.
לא יכול להרחיב כאן מעבר לזה.
לא תמיד.בד"כ אם התגלה שהוא עישן, אפשר לקבל סכום נמוך יותר שמתאים לפרמיה של מעשן.
יכול להיות שבגלל הצהרה לא נכונה, המבוטח לא יקבל את הכסף שמגיע לו.אז למה אתה ממליץ לו לעדכן ביטוח אם אז אמרו לו שזה בסדר
צריך לוודא בהצהרת בריאות שזה באמת רשוםאוקיי.
אני לא סוכן ביטוח. סך הכל אדם פשוט. ברור שהכי טוב זה לומר את האמת כמו שהיא.
לפני כמה ימים עשיתי ביטוח רפואי, והצהרתי על איזה ענין שהוא תורשתי, וברוך ה' לא לקחו לי על זה יותר כסף. הסוכן אמר לי שזה חריג, אבל יכול להיות שהפקידה שם לא היה אכפת לה או לא יודע מה. העיקר רשום שהצהרתי.
התכוונתי לרווח שיש לו מזה אבל נכון שלא כדאי לקחת סיכון מוגזםיכול להיות שבגלל הצהרה לא נכונה, המבוטח לא יקבל את הכסף שמגיע לו.
אז למה להגיע לתביעה במצב מורכב, כשאפשר מלכתחילה למלא הצהרה תקינה ולדאוג שהכול יתנהל חלק ופשוט
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //