תוספות מה נקרא תוספת בריאה יחסית

• הוסף לסימניות
יודעות לספר לי על בורוגל קינואה ועוד ?
טעם
הכנה
תודה

• הוסף לסימניות
קינואה זה ממש טעים
יש לזה טעם די ניטרלי לא קשה להכנה - דומה לאורז
אני עושה עם ירקות כמו בצל גזר בטטה מטוגנים יאממי
אם רת רוצה הוראות מפורטות....

• הוסף לסימניות
קינואה,כוסמת,קוסקוס מלא,פסטה מלאה,בטטה,אפונה,עדשים -כל אלה דגנים\פחממות מעולות
אורז לבן ,תפו''א, פסטה,קוסקוס -פחממות פחות בריאות שמעלות במהירות את רמת הסוכר והרבה פחות משביעות

• הוסף לסימניות
קינואה בריאה מאוד ויש בה הרבה חלבון.
הכנה קלה ופשוטה מאוד.
מומלץ להוסיף לה ירק כלשהו, כדי להשביח את טעמה.
אני אוהבת להוסיף לה עדשים, כמו מג'דרה.
(בד"כ מנביטה כמות עדשים, אורזת בשקיות במקפיא, וכל פעם שולפת שקית )

• הוסף לסימניות
בורגול -פחמימה בריאה
קל -ק ל להכנה.
אני אוהבת להשתמש בגרישה- בורגול דק, ולהשתמש בזה כקוסקוס.

הכנה פשוטה ללא בישול :
בוררת ושוטפת היטב.
שופכת לקערה ומוסיפה שמן ומלח, מערבבת היטב
יוצקת מעל מים רותחים, שיכסה מעט
מכסה וממתינה 10-15 דק'
לערבב ולהגיש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה