- הוסף לסימניות
טרחו גם טרחו, והתגובה של הרב לנדו היתה "מי שלמדן הבין מצוין"אף אחד לא טרח לעדכן אותם על הטעיה שנגרמה מהעמימות שגלאט הון שידרו?
טרחו גם טרחו, והתגובה של הרב לנדו היתה "מי שלמדן הבין מצוין"אף אחד לא טרח לעדכן אותם על הטעיה שנגרמה מהעמימות שגלאט הון שידרו?
הוי אומר:טרחו גם טרחו, והתגובה של הרב לנדו היתה "מי שלמדן הבין מצוין"
מסכים.הוי אומר:
מי שלא למדן - מגיע לו שיטעה.
נו נו
לא משהו שמשכנע אותי.
יש מסלול הלכהומה לגבי הפנסיה בהראל?
במדד S&P ?
מסלול הלכה בהראל פנסיה מוגדר סיכון בינוניתודה!!
ומה לגבי מסלול הלכה בהראל?
האם גם את מי שכרגע באינפיניטי כדאי להעביר?מיטב.
בינתיים לא רואה עניין למהר.האם גם את מי שכרגע באינפיניטי כדאי להעביר?
בעיני זה הכי חמור כלומר כתבו לשון שרק למדן יבין! ! ויתרה מכך והרי גם למדן לא היה אמור להבין שהרי הוא לא אמור לחלום שיכתבו נוסח שרק למדן מבין!טרחו גם טרחו, והתגובה של הרב לנדו היתה "מי שלמדן הבין מצוין"
האם ידוע לך אם הם הסבירו שם מה שונה במסלול זה שהם לא נצרכים להישען על היתר עיסקא ? וא"כ בבקשה אם תוכל לשתףעדכון חשוב!
אתמול היה במודיעין עילית כנס פנימי של רבני גלאט הון דיברו שם הרב פאל והגר"י לנדו בפני כל המוצים שעונים בקו שלהם
מה שהתבאר שם שהסיכון מוגבר שהתחיל בהראל הוא ממש לא מחקה מדד S&P 500 אלא בסה"כ החשיפה למניות שהיתה עד עכשיו במסלול הלכה בשיעור 40% עלתה לשיעור של 70%
בהצלחה בשיקולים מכאן והילך...
דווקא הוציאו מפורש הבהרה שטעו.אבל בעצם בבד"ץ היה יותר חמור ראיתי תעודה שלהם שמופיע בפירוש שזה S&P500 אמנם יתכן שבזמן שהונפק התעודה כך דובר. אבל היה מצופה מהם לאחר מכן להוציא הבהרה {אולי יצא . אני לא ראיתי}
www.prog.co.il
ראית פרסום הבהרה מטעם בד"ץ שזה היה טעות? ע"ז אני מתכוון. כי כי תשובה לשואלים גם גלאט הון ענו שזה לא S&P500דווקא הוציאו מפורש הבהרה שטעו.
אאלט @מקצועי בלבד העלתה את זה.
עריכה: טעות.
@חניוק העלה כאן:
![]()
חיסכון לכל ילד - חדש: חסכון לכל ילד עוקב S&P 500
בלת"ק חלקי. האם עכשיו שניתן לנייד את כספי החיסכון - נפתחת אופציה נוספת? (שואל בתור אחד שילדיו באינפינטי מסלול הלכה, בהתאם ל'דעות' הרווחות בפורום)www.prog.co.il
צודק.ראית פרסום הבהרה מטעם בד"ץ שזה היה טעות? ע"ז אני מתכוון. כי כי תשובה לשואלים גם גלאט הון ענו שזה לא S&P500
בענין בד"ץ הגרי"ל סיפר שהוא עצמו התבלבל כשקיבל את העדכון מבד"ץ ופנה להראל כדי להבין מה הסיפור והם אמרו לו שזה טעות של בד"ך - לטענתו בד"ץ פשוט ראו את העדכון שלו, והתבלבלו כמו כולנו (כנראה שזה לשיטתו שבד"ץ לא למדניםבעיני זה הכי חמור כלומר כתבו לשון שרק למדן יבין! ! ויתרה מכך והרי גם למדן לא היה אמור להבין שהרי הוא לא אמור לחלום שיכתבו נוסח שרק למדן מבין!
אבל בעצם בבד"ץ היה יותר חמור ראיתי תעודה שלהם שמופיע בפירוש שזה S&P500 אמנם יתכן שבזמן שהונפק התעודה כך דובר. אבל היה מצופה מהם לאחר מכן להוציא הבהרה {אולי יצא . אני לא ראיתי}
העקיבה אחרי מניות היא באמצעות חוזים ואופציות והיתרות מזומנים נמצאות באג"ח ממשלתיהאם ידוע לך אם הם הסבירו שם מה שונה במסלול זה שהם לא נצרכים להישען על היתר עיסקא ? וא"כ בבקשה אם תוכל לשתף
יש צפי כמה זמן ייקח עד שיהיה גם בהראל?
חלק מהילדים שלי שם, ואני מתלבטת אם שווה להתחיל פרוצדורה של העברה או לחכות. (במיוחד כשהאופציות לא מצטיינות בשירות לקוחות...)
האם עדיין עדיף לחכות?לטעמי לחכות.
הראל לא עברו ולא מתכננים כרגע לעבור למדד S&P 500.האם עדיין עדיף לחכות?
או שנראה שכרגע הם לא עוברים בסוף?
אז אני מבינה שלכאורה מיטב עדיף עליהם בכל זאתהראל לא עברו ולא מתכננים כרגע לעבור למדד S&P 500.
הם כן הגדילו את החשיפה שלהם למניות לשיעור של כ75%.
אכןאז אני מבינה שלכאורה מיטב עדיף עליהם בכל זאת
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים